Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Skriger hos far

Hej Min datter er 2 måneder og skriger hver gang min kæreste, hendes far skal holde hende. Vi har haft en kæmpe skrigeperiode i forbindelse med 1 tigerspring, og derefter vil hun ikke være hos sin far. Jeg går hjemme med hende hele dagen og når han kommer fra arbejde, vil han gerne hygge med hende, men det ender i en total ulykkelig skrigeballon. Det er utroligt frustrerende og gør os begge triste, eftersom hun tidligere har hygget sig hos ham og faldet i søvn. Vi har prøvet at give ham min ammetrøje, der lugter af mig, på, men uden held. Hun vil gerne være hos mormor, morfar og farmor uden problemer. Er der nogen der har prøvet noget lignende?

07-02-2019
Annemn
Annemn
Barn på 2 år og 1 måneder

Vi havde samme problem, og løsningen var at min kæreste tog ud og handle med det samme, når jeg kom hjem - efter 3. gang var der ikke mere skrig og skrål :-) Så det går nok snart over...

mvh,
Hans
https://fodboldgolf.dk

28-10-2020
Fartil3
Fartil3
Barn på 3 år og 2 måneder

Min kone og jeg stod i præcis samme situation, men ud af ingenting gik skrigeriet over. Jeg er klar over, at det kan være frustrerende at være i lige nu, men jeg kan berolige jer med, at det går over før I ved af det :)

Mvh.
Kenneth
https://www.profillageret.dk/

28-08-2019
kenneth87
kenneth87
Barn på 3 år og 5 måneder

Hej Annemn
Vi har prøvet noget lignende, men det var bare med farfar. Det er aldrig sjovt, men det kommer med tiden. Lidt ligesom når ens børn begynder at kalde jer med navn og ikke Mor/Far - Det er bare endnu en fase, som der er mange af.
Mvh Carsten
https://www.anodyne.dk/

21-06-2019
cagout
cagout
Barn på 3 år og 7 måneder

Er der nogen af jer som har erfaringer med, hvorvidt træbeskyttelsen købt fra https://bnfarver.dk/ er usundt for babyer?

Håber på hurtigt svar!

17-06-2019
peteringvard42
peteringvard42
Planlægger

Ja, sådan en oplevelse er ikke sjov. Men det er bare om at holde hovedet koldt og komme videre.

Det er jo trods alt en vigtig begivenhed for barnet.

/Kim
https://lydbøgergratis.dk/
https://xn--lydbgergratis-enb.dk/

31-05-2019
qkim
qkim

Der er helt sikkert ikke andet at gøre, end at blive ved.
Det er vigtig for barnet at det bliver ammet og derfor vil jeg forslå du får prof hjælp til det fungere.

Med venlig hilsen
Peter en glad far til tre og konsulent https://tilstandsrapportpris.dk

31-05-2019
Peterspiger
Peterspiger
Barn på 1 år og 9 måneder

Hej Annemn!

Du er langt fra den eneste som er i denne situation. I forbindelse med vores graviditet (når vi forhåbentlig når dertil), har jeg tænkt mig at høre en masse bøger om babyer og børneopdragelse i lydbogformat. Så kan man jo multi-taske! Jeg ville i denne situation anbefale dig at gennemgå et par bøger om babyer, der helt sikkert kan give dig svaret.

Mvh.

Peter / https://gratislydbog.dk/

08-04-2019
peteringvard42
peteringvard42
Planlægger

Jeg kender rigtigt godt det med tigerspring. Der kommer jo flere. Vi havde held med at der var faste ritualer ved sengelægning. Man bliver nemlig hurtigt alt for længe i soveværelset. Sang virkede for os som det beroligende selvom det tog noget tid. Vi fandt dem på http://bornesange.dk

30-03-2019
mean_dude
mean_dude

Hej Annemn

Super træls situation som du heldigvis ikke er den eneste om. Det eneste at gøre er at lade tiden gå og på et tidspunkt vil det gå over - heldigvis... Jacobs råd er super og det håber jeg kan hjælpe dig!

Kærlige hilsner
Rasmus / https://moneytalk.dk/

23-03-2019
Rasmus Johansen
Rasmus Johansen
Planlægger

Hej Annemn

Først og fremmest - ærgerligt at du skal opleve det! Jeg har faktisk haft lignende problemer med mit eget barn. Jeg vil anbefale dig at malke ud ligesom Jacob foreslår. Det hjalp i hvert fald i den situation, jeg stod i. Held og lykke!

Mvh.
Enprut / http://gamingmagasinet.dk/

08-03-2019
enprut
enprut

Tak for gode og brugbare råd.
Det går meget bedre med at være hos får nu. Far tog tyren ved hornene og blev ved med at have hende hos sig selvom hun skreg, jeg tog et langt bad og gik en tur, og da jeg kom tilbage var hun faldet i søvn hos ham. Efterfølgende malker jeg ud, så hun får flaske om aftenen af får inden hun skal sove.
Nu vil hun gerne være hos far igen uden skrig 😊

05-03-2019
Annemn
Annemn
Barn på 2 år og 1 måneder

Har du prøvet at malke ud så han kan give hende lidt på flaske? Det kan være de kunne blive gode venner på den måde ;-)

Mvh. Jacob,
Freelance job og a-kasse konsulent samt skribent på https://www.find-a-kasse-priser.dk/ - en blog om a-kasser, ledighed og meget mere :-)

11-02-2019
JacobMedBettemand
JacobMedBettemand
Barn på 2 år og 9 måneder

Der er ikke andet at gøre end at blive ved og blive ved - igen og igen.

Når far kommer hjem, så kan du jo rent strategisk forlade huset. Gå en tur eller tage på indkøb.

Far har vel også en fridag af og til, så lad far og datter blive alene hjemme sammen - mens du gå r ud med en veninde, tager i biografen eller får en massage mm.

Din datter skal øve sig i at far også passer på hende.

Held og lykke med projektet.

Ps. Tigerspring bliver kun værre med alderen - oplever pt. et med min datter på 3 år og i modsætning til babyer, så kan man risikere at dette tigerspring kan vare ved i 6 mdr.

10-02-2019
Henr83
Henr83
Graviditetsuge 22
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...