Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pinligt!

Jeg er i dag 26 +3 og har døjet med kløe osv i skeden. Havde derfor mistanke om at det kunne være blærebetændelse. Har været hos lægen med urinprøve og det er ikke blærebetændelse. Jeg har for et par måneder siden haft kløe i skeden, svie som forsvandt af sig selv. Nu er det bare kommet igen og jeg tror desværre denne gang at jeg har fået hæmorider. Har aldrig haft det før, men kunne se noget bule ud 😕 Hvordan kan dette behandles? Og andre der har fået hæmorider ifm deres graviditet. Jeg synes det er så pinligt at jeg ikke har sagt det til manden herhjemme.

10-02-2019
Emir19
Emir19
Baby på 10 måneder

DET ER IKKE PINLIGT!

Jeg bliver simpelthen så træt af at læse tråde, hvor gravide kvinder skriver at de synes det er pinligt at de har fået hæmorider. Men det er det ikke, det fuldstændig naturligt, de fleste gravide får hæmorider og for de flestes vedkommende forsvinder de igen. (mine forsvinder dog aldrig rigtigt, da det desværre er noget genetisk vi har i familien).

Man kan få noget kløestillende på recept hos lægen, men det må man kun bruge en kort periode.

Jeg fik ordineret Husk-piller + Magnesia-piller, 3 husk om morgen, 2 magnesia til frokost og igen 3 Husk om aftenen.

For at gøre noget ved kløen, så bruger jeg Aloe Vera-gel, vha. en engangshandske smører jeg det på i numsen og stikker altså også en finger op i numsehullet for at få Aloe Vera derop.

Hvis ikke dine hæmorider er for ømme, så kan du provokere dem ved dagligt at proppe dem tilbage op i numsehullet. På et tidspunkt, vil hæmoriden blive mindre ved denne fortsatte provokation - det er hvad jeg gjorde under graviditeten og efter fødslen det hindrede hæmoriderne i at blive alt for store.

Drik masser af væske, gerne vand (Det er jeg selv over mega meget dårlig til at huske)

Mine hæmorider kommer igen, hver gang jeg har menstruation og det er mega nedern.
- Jeg er bange for operationer, men man kan få dem fjernet, men jeg anbefaler at vente til efter fødslen.

Du kan også få Fiberhusk til bagning (købes i Matas eller på Apoteket) - så kan du opjustere dit fiberindtag f.eks. vha. hjemmebagte boller.

10-02-2019
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...