Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp til donorbarn?

Kære medforældre. Har en datter på 3 år, og ønsker at få et barn mere. Da jeg er alenemor vil eneste måde være et donorbarn - Hvordan er mulighederne for støtte dertil? Og er der overhovedet hjælp at hente, nu det er barn nr to? Håber I kan gøre mig klogere:))

14-02-2019
Finepine
Finepine
Planlægger

Man kan sagtens få hjælp på en privat klinik. Men man skal selv betale, når man allerede har et barn. Det er kun til det første barn, at man kan få offentlig støtte til fertilitetsbehandling, uanset hvordan det første barn er kommet til verden. Og man kan ikke få hjælp til barn nr 2 på et offentligt sygehus. Jeg ved det, for vi fik selv hjælp til vores første barn. Da vi gerne ville have barn nr 2, undersøgte vi reglerne grundigt. Heldigvis kom nr 2 naturligt. Men ellers havde vi selv betalt for at få hjælp.

16-02-2019
Friis77
Friis77
Barn på 3 år og 4 måneder

Tak Rikke:) Kan se jeg ikke har nævnt, at min datter er kommet til verden naturligt - hun har en far. Er der så mulighed for støtte tror fu?

16-02-2019
Finepine
Finepine
Planlægger

Hej.

Det kommer helt an på om du kan finde en privat klinik som gør det på sygesikringskortet. Og om det er indsemenring eller IVF.
Ved det offentlige kan du ikke komme i betækning da du har et barn i forvejen og når man først har fået et barn via det offentlige er den mulighed også lukket.

Jeg har en veninde som har fået 4 børn via IVF og har betalt selv for allesammen.
Prisen for projekt arn kan variere fra 10.000-50.00 kr. alt efter hvor mange behandlingerne man skal igennem for at blive gravid.

14-02-2019
Rikkejensen30
Rikkejensen30
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...