Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Single og gravid

Alene om det hele

25-02-2019
MorJuni2019
MorJuni2019
Baby på 14 måneder

Når han reagerer sådan, så vil jeg sige at både du og dit barn vil være bedre tjent uden ham.

02-04-2019
Henr83
Henr83

Det minder mig om den gamle danske film Peters Baby - hvor jeg mener det er Ghita Nørby - som er helt alene i Paris og tror at alt håb er ude og vil bortadoptere barnet. Man kan godt synes det er megahårdt, men der er vel også en far - og som måske gerne vil - men synes det er svært!

https://gamle-danske-film.dk/film/peters-baby/

30-03-2019
mean_dude
mean_dude

Jeg fik ikke lige det hele med, jeg ved ikke lige hvad der gik galt.
Sagen er den at jeg trods prævention er blevet gravid og fordi jeg har haft blødninger, som jeg fejlagtigt har troet var menstruation så var jeg 5 måneder henne inden graviditeten blev opdaget. Jeg har ikke taget et eneste gram på, men tabt mig 12 kilo, så jeg opdagede først jeg var gravid, da jeg kunne mærke lillebror bevæge sig i maven.
Sagen er den at faderen var en jeg var sammen med et par måneder og han fik at vide i sidste uge at jeg ventede mig. Han reagerede egentlig meget pænt på nyheden, men har efterfølgende skrevet til mig hvorfor jeg ikke bare skrev far ukendt og hvorfor han skulle blandes ind i det, så ham skal jeg nok ikke forvente ret meget deltagelse fra og det gør mig ondt på mit kommende barns vegne.
Inden jeg fandt ud af at jeg var gravid, havde jeg mødt en sød mand, men min graviditet er desværre for stor en mundfuld for ham og han har trukket sig. Jeg bebrejder ham ikke, men lige nu føler jeg mig bare ret meget alene i verden.
Selv om min familie, børn og veninder støtter mig, så synes jeg faktisk det er hårdt ikke at have en far at dele graviditeten med.
Er der andre der har stået i samme situation og evt har lidt erfaringer og gåde råd de vil dele ud af? Hvordan har i tacklet det at være alene om alting og hvem har i delt jeres graviditet med?

25-02-2019
MorJuni2019
MorJuni2019
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...