Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hejsa

Jeg har født en dejlig, sund og rask dreng her den 24.feb. Han spiser meget fint og sover rigtig godt. Jeg giver modermælk erstatning, da jeg ikke kan amme. Jeg giver ham 2 sker og 60 ml vand hver 3. Time. Og det passer meget fint til ham men problemet er så da hver eneste gang jeg giver ham flaske, skider han imens og tømmer alt det han har drukket nærmeste så mit spørsmål er giver jeg ham for meget eller er det fordi nan Pro ikke passer til hans mave eller andet ? Tak på forhånd

02-03-2019
YasminMo
YasminMo
Baby på 17 måneder

Hun siger jeg skal blive ved med at amme før min mælkeproduktion går igang men der er nu gået 7 Dage og han bliver bare ikke mæt. Så jeg starter altid ud at amme så sover han 20 min og står så sulten op at jeg bliver nød til at give MME. Har faktisk ikke fået spurgt hende om det er normalt at han skider det hele ud imens jeg giver ham flaske og næste aftale er først på torsdag.

02-03-2019
YasminMo
YasminMo
Baby på 17 måneder

Jeg aner ikke om du giver din søn for meget. Da jeg selv først begyndte på MME da min datter var 4 mdr. og der fik hun 60 ml. MME til at starte med samtidig med at jeg ammede.

Efterhånden som hun blev ældre øgede jeg mængden og da jeg stoppede med at amme var hun oppe på 150 ml. MME pr. gang.

Hvad siger din Sundhedsplejerske?

02-03-2019
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...