Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vådservietter

Hej med jer! Jeg har til mit første barn hyppigt brugt vådservietter af forskellige mærker, men dog primært de billige fra Rema1000. Under et besøg fra sundhedsplejersken blev vi dog opmærksom på, at selvom der står "ingen parfume", er Svanemærket, er allergitestet og en masse andre fine ting, så indeholder vådservietter generelt bare en masse skidt! Som eksempel på det fortalte hun om et besøg hun havde, hvor barnets far var mekaniker. Han kom altid hjem med voldsomt beskidte hænder med olie og så videre. Det var svært for ham at få sine hænder ordentlig rene uanset hvor meget og hvor længe, han vaskede sine hænder. Men hvis han brugte vådservietter, så var sagen straks en helt anden. Så blev hænderne hurtigt rene! Så hvad der er i de ellers stuerene vådservietter som vi dagligt bruger til vores børn, skal jeg ikke kunne sige. Men det er dog helt sikkert, at til barn nr. 2 vil vi ikke bruge vådservietter, men i stedet bruge skumklude. Og ja, det er mere bøvlet og kan give noget vandpjaskeri, men det er bedre for barnet. Det er jeg ganske sikker på! Mvh J. Larsen Designer hos https://klimaprofilen.dk/

04-03-2019
Larsen123
Larsen123
Barn på 1 år og 9 måneder

Jeg har aldrig brugt vådservietter på min datters numse... Jeg havde hørt om flere der udviklede allergi fordi forældrene havde brugt vådservietter af mærket Neutral til deres børn og det ville jeg bare ikke udsætte mit barn for.

Det er IKKE spor besværligt med skumklude (lige en advarsel, der er nogle skumklude fra Føtex som indeholder en slags sæbe og de er ikke gode, husker ikke om det er Vores, Budget eller et helt tredje) og vand i stedet for. Min datter er 3 år og vi har altid brugt skumklude og vand i forbindelse med bleskift.

I pusletasken har jeg altid vand med selv i en plastiskflaske/drikkedunk - den fra Tupperware, men andre flasker kan garanteret bruges. Det har aldrig været et problem, i starten brugte vi en rigtig pusletaske - men efterhånden som den blev slidt, gik vi over til at bruge en Eastpack-rygsæk.

04-03-2019
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...