Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Amning / flaske

Jeg har brug for et godt råd..... jeg har fået begyndende brystbetændelse og er kommet på pencilin. Så nu er min søn på 2 måneder kommet på mælkeersatning.... hvordan gør i det nemmeste med hensyn til at varme flaske, når i er på tur? Eks hvis jeres barn blir sulten til babysvømning ? Håber i kan hjælpe med gode råd?

06-03-2019
Karenmmogensen
Karenmmogensen
Barn på 1 år og 8 måneder

Vi har brugt de brikker med færdigblandet mælk hvis vi har været / er på tur. Den må drikkes som den er og vores søn vil gerne have den hvis ikke den har været i køleskabet inden.

Til babysvømning er der microovn i vores svømmehal, men har vi været i en fremmede svømmehal har jeg også taget sådan en brik med. 👍

25-03-2019
Louise Carstensen
Louise Carstensen

Mange tak for dit svar.....

21-03-2019
Karenmmogensen
Karenmmogensen
Barn på 1 år og 8 måneder

Hej,
går ud fra, at du mener, hvordan mælken kan varmes i mælkeflasken til baby, så han kan drikke den ved kropstemperatur..? Kæresten og jeg havde den samme udfordring, indtil vi fandt på at tage noget varmt vand med i en termoflaske sammen med en lille plastikskål til at have have sutteflasken med mælk i. Så kunne vi altid varme mælken i sutteflasken på den måde. Vær sikker på, at sutteflasken er i god kvalitet som ikke afgiver stoffer, når den kommer i kontakt med det varme vand.

Mvh Frederik fra http://Stigereoler.dk

13-03-2019
Frederik1988
Frederik1988
Barn på 2 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...