Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Har I erfaringer med ammepuder?

Hej med jer, lillemor har sendt mig i byen for at finde ud af hvilken ammepude vi skal købe. Er der noget særligt vi skal være opmærksom på, når det gælder stoffet, som ammepuden er lavet af? Er der nogle mærker, som vi skal undgå? Vi har læst bla. på http://ammepudeguide.dk om ammepuder, men vi vil gerne høre fra jer andre, før vi bruger penge på det. Grunden til vi researcher så grundigt er, at min bror og hans kone aldrig blev helt tilfredse med de ammepuder, som de prøvede kræfter med. Er der også særligt udstyr vi bør købe i samme runde? Mange tak / Hans

05-04-2019
HansP
HansP
Baby på 17 måneder

Jeg købte en fra Fossflakes fra Coop, dejlig fast i det og IKKE med de der små kugler i. Brugte den at sove med da jeg var gravid, til amning og til leg senere. godt køb til en ok pris :)

27-04-2019
majakath
majakath
Barn på 3 år og 1 måneder

Jeg kan anbefale denne guide til ammepuder: https://babyhelp.dk/ammepuder/
Vi har i øvrigt den fra Mamamilla - den har vi været rigtig glade for, men andre puder er sikkert ligeså gode. Den var lidt dyr, men kvaliteten føles altså også bare fremragende!

11-04-2019
LouiseES
LouiseES
Barn på 2 år og 4 måneder

Jeg brugte aldrig min ammepude. For mig virkede et par gode faste hovedpuder meget bedre.... Og så min store comfort-u pude med fyld af fossflakes. Den var/er jeg dælme bare vanvittigt glad for, især i 3.trimester hvor det nærmest var umuligt at finde en rar soveposition. Efter fødslen støtter den også fantastisk i sengen når baby ville sove i favnen .

09-04-2019
Jydemor
Jydemor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...