Hvilken seng til vores barn?

Hej, dejligt forum hvor man kan læse en hel masse og finde svar på mange ting : ) Vi skal ud og have en ny seng til vores lille barn, som er lige over et år gammelt. Vi har læst en hel del om børnesenge og senge generelt på https://sleepzone.dk, men før vi punger flere 1000 kroner ud for en ny seng til vores lille prins, så ville vi høre jer andre søde forældre om, hvad I kigger efter og har gjort jer af erfaringer omkring købet af senge til børn? På forhånd mange tak for hjælpen!

05-05-2019
PrebenM
PrebenM
Barn på 3 år og 5 måneder

Ja, det er jo så godt nok et svar på et gammelt spørgsmål, men jeg fandt nu alligevel herind i dag, så derfor tillader jeg mig, at give mit besyv med.

Når det kommer til en børnesenge, så er der flere elementer, man skal tage til tanke:
- Størrelse
- Kvalitet og materialer

Ift. størrelsen, så er det jo vigtigt, at man finder en seng, som passer ind i rummet og til barnet. Hjemme ved os selv, besluttede vi os for at smide nogle flere penge i en seng fra Sebra , da den kan gøres længere og dybere. Det er jo sådan en funktion, man også godt kunne tænke sig, at en autostol havde, men sådan er det desværre ikke, hehe.

(P.S. vi købte vores Sebra seng her https://www.kids-world.dk/)

Kvaliteten er jo en faktor - har vil jeg trække paraleller til barnevogne. Du kan jo godt køb en barnevogn tli 2.500 kr., men så er du ikke sikker på, at barnevognen kan holde til mere end et enkelt barn. Køber du en dyrere (måske odder), så siger man, at den kan holde til 3 børn.... hvilken en vil du så helst have? Tja, vi købte den dyrere, for at slippe for at skulle købe nye vogne hele tiden. Det samme gjorde vi så med sengen.

08-06-2020
KirstenO
KirstenO
Planlægger

Hej Preben.
Tjek eventuelt denne guide: https://babyhelp.dk/tremmeseng/

08-05-2019
CapperSkov
CapperSkov
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...