Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Høreudstyr til hørehæmmet barn - hvad gør I andre?

Vores lille Storm er desværre blevet født som svagthørende. Vi er bange for, hvordan dette kommer til at påvirke hans indlæring og hans sociale samvær med sine jævnaldrende. Vi vil gerne købe noget rigtig godt høreudstyr til ham fra https://japebo.dk/, men før vi bruger mange tusinde kroner på dette, ville vi høre, om andre har erfaring med udstyr til hørehæmmede børn? Er der nogle særlige overvejelser? Vores Storm er 3 år gammelt nu. Tak for jeres hjælp!

18-05-2019
Mikr
Mikr

Hej trådstarter.

Eftersom det er opdaget at Storm har hørenedsættelse, er I vel tilknyttet høreklinikken til kontrol af hans hørelse en gang om året? Og derigennem fået høreapparat/er?
Eftersom jeg går ud fra, at han har høreapparat/er fra sygehuset, har han fået offentlige høreapparater, skal I ikke gå ud og købe høreudstyr til ham. Da I får tildelt diverse hjælpemidler igennem det offentlige, hvis der er behov for det til ham. Og derved skal I ikke betale for det. - Bare så I ikke går ud og bruger flere tusindende kroner ;)

Hvordan går det med han og hans hørelse i det daglige? I familien derhjemme, i daginstition, ude blandt venner mv? Hvornår oplever han eksempelvis udfordringer og hvilke?
Hvordan går det med hans sociale omgang med sine venner i dag?

Kærlig hilsen Louise. (Uddannet inde for høreområdet).

06-06-2019
sejestejyde
sejestejyde
Barn på 1 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...