Få flere penge til mit barn

Jeg står i lidt svær situation som enlig mor der skal forsørge sit lille barn på 2 år. Min fyr gik fra mig og vil ikke se os mer og der røg halvdelen af pengene til husholdningen osse. Jeg er lidt pressede på økonomien og overvejer et kviklån men hører så mange skrækhistorier i tv og radio. Før har jeg vundet penge i held og lotto og tror det er muligt igen. Mine veninder har også vundet små beløb. Jeg har set der forskellige sider, hvor man kan spille som https://www.spilzonen.dk/ hvor man får en masse gode bonusser uden at sku betale for at spille. Ku det være en mulighed for at tjene penge uden at satse for meget? Kan man tjene lidt ekstra på den måde? Har I erfaringer med det? Håber at høre fra nogle da ting ikke ser så godt ud lige nu : (

26-05-2019
Annej2
Annej2

Hej Annej2,

Det vil ikke gøre dig eller din familie gavn at spille online eller andet der kan bide dig i hallen på et senere tidspunkt. Det gælder alt sammen om at holde i og håbe på at lykken vender.
Hver en krone skal vendes, og det er med hensyn til mad, aktiviteter mv.

Ønsker du at tage på ferie kan det være at i her er ude i at det skal være en billig afbudsrejse. Det vil give mening da man her altid kan finde billige rejser.

De billigste afbudsrejser kan du finde her: https://tripbuddy.dk/billigste-afbudsrejser/

God sommer :D

06-06-2019
Taenk23
Taenk23

Hejsa.
Det er bestemt ikke nemt at være enlig forsørger, det er jeg ikke i tvivl om.

Som der er blevet foreslået, så lig et realistisk budget for dig og dit barn. Når du får sat det hele op i et budget, er det måske nemmere for dig at prioritere. Jeg ved på ingen måde hvad du bruger dine penge på, men jeg ville i hvert fald prioritere tag over hovedet og mad som det første. Et to årigt barn er fx fuldstændig ligeglad med hvad det har på af tøj.
Kviklån må du virkelig ikke bevæge dig ud i. Det er dejligt nemt, og kan være rart med pengene, men de skal jo have pengene igen. Det kan virkelig blive dyrt at skulle betale det tilbage.
Held og lykke med det hele

04-06-2019
Umuliusgt
Umuliusgt

Hej Annej2,

Først; du skal virkelig under ingen omstændighedder optage et kviklån. Hvis du eksempelvis låner 1000 kr. for at få tingene til at holde sammen 1 måned, så vil du jo næste måned stadig mangle penge. Men nu skylder du også for kviklånet, med renter vil det sagtens kunne blive 1500 kr. - specielt fordi de lægger masser af skjulte gebyrer på.

Det er rigtigt at mange onlinesider giver en opstartsbonuser som man i princippet kan tjene lidt penge på, de tjener penge på at mange så bliver fanget af at spille og fortsætter men hvis man kan undgå det så er det jo fint. Du skal dog ikke regne med at tjene noget videre på dette. Det er ikke en løsning.

Jeg vil anbefale dig at du for lavet et budget, se links herunder:

taenks guide:
https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/privatoekonomi-og-aftaler/budget/budget-saadan-laegger-du-et

Det vil give dig overblik over indtægter og udgifter så du ved hvad du kan bruge og hvad du evt. bruger for meget på. Hvis fx. man snolder for 30 kr. 2 gange om ugen er det jo ingen ting per gang, men over en måned bliver det 240 kr. og det er jo en slags penge!

03-06-2019
Tpn86
Tpn86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...