Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad gør I for at forkæle jer selv?

Nu skal jeg snart på barsel igen og jeg har sat mig for at jeg skal tage mig mere “mig-selv-tid” end jeg tillod mig selv sidst. Jeg har sat mig for, at jeg inden fødsel vil have en fast morgen routine, der skal give mig mere ro og de bedste forudsætninger for at slappe helt af inden den lille ny kommer til verden. Den skal bestå af 3 dele: Et varmt bad med bade olie Jeg skal prøve en ny te, hver dag frem mod fødslen Jeg skal læse “dame” blade igen. Det er ikke noget jeg har haft tid til længe, siden jeg var på barsel sidst mere eller mindre, men det er noget der giver mig en form for indre ro så det er noget, der SKAL gøres tid til. Så kommer det store spørgsmål, hvilket magasiner skal jeg vælge? Woman er en sikker vinder, men jeg er i tvivl om det andet skal være jeg har hørt godt om både Elle og Costume, men jeg har aldrig abonneret på nogle af de to før. Jeg har sammenlignet dem, https://nytlook.dk/elle-vs-costume/, men jeg kan ikke helt beslutte mig for om, det skal være det ene, det andet eller begge. Jer der holder begge blade, hvilket af dem ville i nødigst undværer og hvorfor?

13-06-2019
MariaMikkelsen
MariaMikkelsen
Baby på 11 måneder

Jeg har bl.a. haft booket tid til frisøren, massage og ansigsbehandling til min kæreste. Ellers kan man altid tænke over de små ting, såsom blomster, morgenmad på sengen eller lign. :-)

27-06-2019
Krithom
Krithom
Baby på 9 måneder

Du har lige givet mig inspiration til at forkæle min højgravide kone med blomster og et godt blad senere

16-06-2019
PeterMühler
PeterMühler

Jeg er personligen slet ikke for ELLE. Elsker Woman og Costume! Synes det er godt at du forkæler dig selv ;) Det har jeg også gjort idag. Har lige haft nogle håndværkere fra https://www.norhentreprise.dk/ til at mæle min 8 måneders værelse i en lys blå nuance. :D:D:D:D

14-06-2019
SarainKbh
SarainKbh
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...