Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

At flytte i hus med spædbarn

Hej, vi står i den sitiation at vi i øjeblikket bor til leje og haft i tankerne i lang tid at købe hus. Dog blev det sat på standby da vi blev gravide og det hjalp heller ikke at vores søn valgte at komme 12 uger før, så der har været nok at se til. Vi er kommet godt hjem, men nu står vi så og er faldet for et hus - som vi skal se senere på ugen - som er vores drømmehus og som passer med budget og det hele. Dog kan jeg ikke lade være med at tænke hvordan man bedst muligt for flyttet med et spædbarn? Vi har allerede nu besluttet at hvis vi køber huset, så sørger vi for at have lejlighed i 1 eller 2 måneder efter vi harovertaget huset, så vi på den måde kan have en glidende overgang. :-) Derudover overvejer jeg om bettemanden og jeg skal slå os ned hos min mor eller mormor, indtil det værste flytning er over, men jeg syntes den er svær at regne ud. :-) Er der nogle af jer som har flyttet med et lille barn? Har I nogle gode råd?

18-06-2019
MorJensen93
MorJensen93
Baby på 15 måneder

Hvis I får nej i banken til finansiering af huset, kan jeg anbefale https://pantebrevslånberegner.dk. Pantebrevslån kan være et godt alternativ til alm bank/realkreditlån, hvis I ikke kan få banken til at kreditgodkende jer.

11-09-2019
nicho23
nicho23

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

28-07-2019
StoltMor
StoltMor
Baby på 15 måneder

Vi flyttede i hus da vores søn var præcis 1 måned, og det var mega hårdt. Vi havde ikke tid til at gøre i stand, inden vi flyttede, da vi skulle være ude af lejligheden samtidig med, at vi overtog nøglerne til huset. Så hvis I kan få gjort huset nogenlunde klart, inden I flytter vil det være en stor hjælp. Jeg oplevede nemlig også, at det gik ud over min amning, så det var ret hårdt. Også for mig bare at skulle sidde og se på de andre flytte, mens jeg ammede og holdt babyen. Men det kan sagtens lade sig gøre. Det er bare hårdt. Og det er så dejligt med hus og have, når den lille fis bliver større. Held og lykke med det.

10-07-2019
nekmajs
nekmajs

Jeg glemte at nævne, at personligt, så har jeg supergod erfaring med https://find-internet.dk/bredbaand/ hvor du kan finde alle de udbydere vi har i Danmark, sammenligne priser, "frynsegoder" og meget mere. :-)

28-06-2019
Krithom
Krithom
Baby på 12 måneder

Der er rigtig mange overvejelser I skal gøre jer, når I skal flytte i hus og særligt, hvis det er et hus, som kræver renovering. Det bedste I kan gøre er nok, at få venner/familie/bekendte til at hjælpe jer så meget som muligt og så på skift tage jer af barnet. Undgå høje lyde og alt for meget støv ;-)
- Herudover når I så er kommet på plads, så vil jeg anbefale jer at I bruger noget tid på at sætte jer ind i fx. hvilket bredbånd I skal have, hvilke møbler I ikke allerede har og hvordan jeres køkken skal se ud :-)

Held og lykke med flytningen.

28-06-2019
Krithom
Krithom
Baby på 12 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...