Luftvåben til børn/unge

Jeg har en nevø, der snart har fødselsdag og fylder 15. Han ønsker sig en luftpistol af de små kalibre (4,5mm). Nu har jeg kigget lidt på denne side: https://luftpistolen.dk/ og der står, at man skal have tilladelse, når det er unge/børn under 18år. Men vil jeg så kunne købe en luftpistol til min nevø, når han endnu ikke er 18år? Måske det er bedst, at han anskaffer en tilladelse først?

17-07-2019
mras
mras

Jeg er enig med de øvrige besvarelser. Personligt ville jeg aldrig give en luft pistol i gave med mindre det var til mine egne børn da jeg her ved, at de bliver håndteret korrekt.

I stedet for luftpistoler vil jeg råde dig til at tage et kig på hardball våben også kaldet airsoft våben. Grunden til, at jeg vil råde dig til dette er, fordi man faktisk kan få lov til at spille mod andre med disse skydevåben på officielle hardball baner i en alder af 15 år til 18 år - Dog med forældrenes samtykke.

Derfor vil jeg mene at en dreng på 15 år sagtens kan håndtere hardball våben og faktisk endda også spille med dem. Jeg har selv kigget en del på disse hardball våben til mine egne børn (og deres fætre) så vi kunne spille sammen. Hvis du er i tvivl om, hvilket du skal vælge eller bare ikke rigtigt har styr på begreberne, så kan jeg råde dig til at tage en nærmere kig på https://airsoftguru.dk/ - som nok er den bedste blog jeg har fundet på emnet. - Man får godt styr på, hvilke man skal vælge og ikke skal vælge.

- Frederik Svendsen, Glad far til to

15-07-2020
Frdrksvn
Frdrksvn

Jeg må bakke flertallet op og sige, at jeg ihvertfald ikke ville give den slags. Slet ikke, når man skal være 18. Det bør i øvrigt først og fremmest være forældrene, der skal give tillladelse, eller hvad?

Mvh Charlotte fra https://classicroom.dk/

06-07-2020
CharMat
CharMat
Barn på 1 år og 11 måneder

Syndes ikke børn skal havde sådan noget ... det bedste ville være at han selv køber det når han er gammel nok 🙂
Ellers må han gå til skydning på bane eller noget sammen med en voksen indtil da.
For som folk også skriver der kan ske så meget.

05-07-2020
Mor til August
Mor til August
Baby på 17 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

30-06-2020
MariaJkj
MariaJkj
Planlægger

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

14-10-2019
Mette32
Mette32
Barn på 2 år og 3 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

10-10-2019
Mads411
Mads411

Jeg synes også det er risikabelt af give en gave af den art. Forældrene til barnet kan også have en holding til denne type gave.

Mvh.
Henning Storck
Hjælp til din tilstandrapport - https://boligeftersyn.dk/vi-tilbyder/tilstandsrapport

06-08-2019
hrstorck2900
hrstorck2900

Jeg ville aldrig købe den slags som gave.

Hvis din nevø ønsker sig sådan noget, må man selv købe det - når han er gammel nok.

26-07-2019
Henr83
Henr83
Baby på 1 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...