Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

sove i vugge

vores lille kknægt på 1 mdr er en rigtig tryghedsnarkoman, og vil ikke sove, i egen vugge, om natten, som jeg rigtig gerne vil have at han skal. nogle ideer til hvrdan vi kan få ham til at ville sove deri. vi har gjort vuggen klar med en sengerend (som er mindre en vuggen ala en nest, således at den ikke føles stor, der ligger en t shirt som lugter af mig i bunden, vi er stadig i værelset, SÅ han kan mærke os. vi har prøvet at vænne ham til at sove i den om dagen, og det går fint, men natten er problematisk.

02-08-2019
arnum87
arnum87
Baby på 12 måneder

Har I prøvet en vugge med fjedre/motor : ala http://membantu.dk/om-vuggemotoren/. Vores førstefødte havde store soveproblemer, og jeg ønskede mig i sin tid at have haft en sådan.

11-09-2019
nicho23
nicho23

Vores første dreng ville slet ikke sove i vugge, så vi solgte den, og han sov i vores seng indtil han blev større 6-8 md, hvor han kom i tremmerseng. Så da nr to dreng ankom havde vi købt en sidebed istedetfor og det virker. Han har siden dag et blevet lagt der, først med bryst siden flaske og faldet i søvn fordi vi lå lige ved siden af. Nogle børn ( hvertfaldt vores ) vil gerne have os tæt på indtil de falder hel i dyb søvn.

25-08-2019
Marianneals
Marianneals
Baby på 14 måneder

Hej😊 Det kunne være interessant at høre hvorfor vil du så gerne have at han skal sove i sin vugge?

24-08-2019
Jasminmin
Jasminmin

Hejsa
Vores datter er altid blevet svøbt i sin babydyne, babywrap, som vi kalder det. Det har fungeret fint og hun har sovet i sin egen seng altid. Måske det var værd at prøve. Hun blev svøbt inden hun faldt i søvn, sov i vores arme og kunne derefter lægges. Med dynen.

13-08-2019
Maria S
Maria S
Barn på 1 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...