Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ikke nemt at være enlig far

hej alle, jeg har min lille Viktor som jeg bor sammen med. Må erkende det er svært at få økonomien til at hænge sammen for jeg har ikke noget arbejde. Det svært selvom jeg prøver at få arbejde. jeg har min a-kasse som er den, jeg lever af mens jeg er hjemme med Viktor og skriver ansøgninger. Det er desværre selv da ikke nemt. Jeg vil gerne skifte til en bedre a-kasse, som giver mere i understøttelse og har bla. læst på https://www.danskeakasser.com/ om der er nogle, som særligt hjælper arbejdsløse med børn men synes ikke at der jeg kan se nogle. Derfor er der nogle af jer som ved om man kan få en akasse som hjælper en mere, når man har børn men er uden arbejde? Tak for hjælpen!

18-08-2019
janhen
janhen
Barn på 1 år og 7 måneder

Jeg er enig med dig.

mvh.
Nicolai
https://rockshock.dk

16-02-2020
SuperNico
SuperNico
Baby på 16 måneder

Det er ligegyldigt hvilken a-kasse du har, man får kun de penge man får - der er ikke mulighed for tilskud.

Det lyder lidt mærkeligt, men man får langt flere penge udbetalt på kontanthjælp end på dagpenge, især når man er enlig forsørger.

Fagforeningerne, har jo også flere gange været ude og sige at dagpengesystemet er i fare, fordi det ikke er fulgt med mht. inflationen.

08-02-2020
Henr83
Henr83

Kan give dig ret i samtlige ting.


Mvh: Henriksen - https://www.arun.dk/

04-02-2020
Henriksen1
Henriksen1

Det lyder ikke særlig nemt, og håber at du har fået det til at gå en del nemmere efterhånden. Der må da være nogen, der kan bruge en far og alle de kvaliteter, der følger med! ;-) Jeg har dog et lille tip til dig, hvis du (eller andre fædre, som er alene) har lyst til at møde kvinder. Det kan være svært at få tid til i dagligdagen, så her kan du læse meget mere om dating https://findkaerlighed.dk eller på svensk https://lyckligkärlek.se

22-01-2020
Tjunkan
Tjunkan
Graviditetsuge 37

Helt enig, selvom jeg ikke kender så meget til det. Jeg kender dog det til at være arbejdsløs. Det er noget lort. Heldigvis findes der fede virksomheder såsom her: https://searchcomet.dk/ Jeg kan kun anbefale dig at give dem et kig.

14-01-2020
bleognetnoob
bleognetnoob

Hvis du kontakter dette rekrutteringsbuerau https://nextrekruttering.dk/rekruttering-aarhus/ er jeg sikker på at de kan hjælpe med at finde et job til dig. De er umiddelbart det bedste rekrutteringsbureau jeg har været igennem. De har kontor i Århus men laver rekruttering i hele Danmark. Super nederen at være arbejdsløs - har prøvet det.

13-01-2020
Wunderbaum
Wunderbaum

Hej med dig

Ja, det er svært at blive far og især når man er alene, og jeg var også alene i lang tid, men så fandt jeg lykken med en dejlig kvinde fra Filippinerne, og det var måske også en mulighed for dig? - du kan læse mere om min historie her https://citizen21.dk/ og måske også blive inspireret til at finde kærligheden i udlandet :)
Kh Christof

03-01-2020
Christof
Christof

Helt enig, Janhen... Det er virkelig svært at få økonomien til at hænge sammen som ung - uden arbejde og med barn/børn. Jeg har selv stået i samme situation. Heldigvis fandt jeg https.//parenthood.dk/- en hjemmeside, hvor man kan finde de bedste (og billigste) produkter til sine børn. Blandt andet barnevogn, baby alarm, puslebord og tremmesenge. Det er dyre indkøb, men hvis man kigger sig for, kan man sagtens lave en god handel!

Vi benytter faktisk også selv måltidskasser. Det er tit billigere end at købe dagligvarer, især hvis man tit ender med at bestille take away. Vi fandt selv vores måltidskasser på https://maaltidskasser-online.dk/ - så ja, jeg forstår godt din situation, men her er et par idéer til at gøre hverdagen nemmere med en stram økonomi. og så håber jeg du finder et arbejde snart!

30-12-2019
UngFar
UngFar
Planlægger

okay undskyld dette kan se ud som en spam, men her er de sider, der hjælper dig med at investere, og tjek dem her!
http://www.anblik.dk/laer-om-investering/
http://www.mxchange.dk/laer-at-investere-med-bitcoin
http://omerhverv.dk/erhverv-ivaerksaetteri/vigtige-ting-at-overveje-foer-du-investerer-i-aktier
lad mig vide, hvad du synes om disse sider!

19-12-2019
Erik Danielsen
Erik Danielsen

hej der jeg har min lille erik læst om dette websted måske hjælper det https://www.gvb.dk/aktier-for-nybegyndere-etoro/

19-12-2019
Erik Danielsen
Erik Danielsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...