Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Budget til ferien - sparetips

Hej med jer, vi vil gerne tage vores barn med på vores første udlandsrejse, da vi mener, han er blevet gammel nok til, at vi kan rejse med ham. Planen er at tage på bilferie i to uger med ham til Sydeuropa, derunder Italien og Sydtyskland. Som for så mange andre, så kan det være lidt svært at få budgettet til at hænge sammen, når der er store udgifter til ferien og der virkelig skal lægges penge til siden. Vi har endda gået så langt som at overveje et forbrugslån og har læst om det hos https://www.laanekassen.dk/ og andre steder. Generelt vil vi dog gerne undgå at skulle tage et lån fremadrettet for at kunne rejse, men vi står og skal afsted indenfor de næste par uger, så denne gang er det nok relevant, men ikke til næste gang vi skal afsted. Derfor, hvordan får I andre økonomien til at hænge sammen, så I kan tage jeres børn med på spændende rejser? Har I nogle sparetips at dele? På forhånd tak : )

24-08-2019
krij
krij

Hvis du vil spare budget, skal du tjekke dette websted, det handler om crytocurrency, og hvis du ikke ved, hvad cryptocurrency er, giver det dig grundlæggende penge, så besøg hjemmesiden, hvis du vil gemme https://hvad-koster-det.dk/hvad-koster-kryptovaluta/

01-01-2020
Erik Danielsen
Erik Danielsen

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

01-01-2020
Erik Danielsen
Erik Danielsen

Hej

Vi har igennem mange år sparet penge ved nøje at vælge lokalisering af feriedestination. I stedet for at låne har vi samlet penge nok til at køre rundt i Danmark og udforske med vores børn. Dette kunne f.eks være Bornholm, som er et dejligt sted.

Mvh.
Arthur
https://www.broffset.dk/flyers

22-09-2019
Arthurbjerre
Arthurbjerre

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

22-09-2019
Arthurbjerre
Arthurbjerre

Hejsa, en idé kan være at skifte forbrugslånet ud med et pantebrevslån (https://pantebrevslånberegner.dk) - renten vil ofte være bedre, i og med der er sikkerhed i dine mursten.

11-09-2019
nicho23
nicho23

Nu ved jeg ikke om det har interesse, men vi booker danske rejser fra Tyskland. Her sparre vi meget fremfor rejse fra Billund og Kastrup. 😊 Rejs fx til grande canaria nu, det er uden for sæsonen og billigere.
Nu skriver du bilferie, det har jeg ikke så mange ideer til.

26-08-2019
TinaRK
TinaRK
Baby på 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...