Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Budget til ferien - sparetips

Hej med jer, vi vil gerne tage vores barn med på vores første udlandsrejse, da vi mener, han er blevet gammel nok til, at vi kan rejse med ham. Planen er at tage på bilferie i to uger med ham til Sydeuropa, derunder Italien og Sydtyskland. Som for så mange andre, så kan det være lidt svært at få budgettet til at hænge sammen, når der er store udgifter til ferien og der virkelig skal lægges penge til siden. Vi har endda gået så langt som at overveje et forbrugslån og har læst om det hos https://www.laanekassen.dk/ og andre steder. Generelt vil vi dog gerne undgå at skulle tage et lån fremadrettet for at kunne rejse, men vi står og skal afsted indenfor de næste par uger, så denne gang er det nok relevant, men ikke til næste gang vi skal afsted. Derfor, hvordan får I andre økonomien til at hænge sammen, så I kan tage jeres børn med på spændende rejser? Har I nogle sparetips at dele? På forhånd tak : )

24-08-2019
krij
krij

Hej, jeg ved ikke, om du planlægger at købe juletræ. Men hvis du er, kan jeg anbefale dig dette websted https://jule-trae.dk/. :)

27-11-2020
KarlBidstrup
KarlBidstrup
Planlægger

Der er mange penge at spare, når man planlægger sin ugentlige måltider og derved kun handler det, man har brug for. Det kan være lidt svært at hitte ud af selv, så jeg bruger selv personligt https://arono.dk/ hvor man kan sammensætte en personlig kostplan og derved spare penge på madbudgettet på længere sigt - så er der lidt ekstra til bilferien :-)

21-11-2020
ZaschaSFE
ZaschaSFE

Hej, jeg vil bare dele dette websted med navnet http://ehvad.dk/ de har meget indhold, der kan hjælpe dig. Specielt om Budget til ferien - sparetips. Kom og se det. :)

22-10-2020
DorteBeske
DorteBeske
Planlægger

Hej, jeg ved ikke, om dette er nyttigt for din beslutning, men jeg vil gerne dele dig en guide til at spare penge. Du kan besøge https://www.hverenkrone.dk/ for at læse hele artiklen om det. Håber jeg kan hjælpe dig. :)

06-10-2020
lauracorsee
lauracorsee
Planlægger

Hej. bilferie kan være en rigtig god løsning med børn og et stramt budget uanset hvor turen går hen. Jeg vil dog anbefale fra mine egen erfaring at sørge for at have aircondition i orden såfremt i skal på en lang tur ned til varmen. især nu hvor jeg kan se at jeres barn ikke er særlig gammel. Jeg kan også forstå at budgettet er stramt så jeg har fundet en artikel jeg altid bruger når jeg skal tjekke og vedligeholde aircondition https://www.rundtombilen.dk/shop/cms-aircon_rens.html

30-09-2020
Søren_familiefar
Søren_familiefar

Jeg har været på bilferie mange gange og man kan ofte gøre det meget billigere end ellers. Vi har denne sommer netop været i tyskland (vi plejer ellers at køre længere, men grundet corona blev vi begrænset), hvor vi kørte langs rhinen. Det er en meget smuk tur og der findes diverse aktiviteter for både børn og voksne langs ruten herunder bl.a. hiking og bådture. Jeg vil dog stærkt anbefale at bilferie gøres i en god og vedligeholdt bil, vi har flere gange været nødsaget til at skulle ringe til vejhjælp. Der er jo en rig mulighed for at købe evt. ny/brugt bil, da bilsalget også stiger; i kan evt. læse mere om det her hvis i overvejer ny bil https://altomvarebiler.dk/bilsalget-stiger-stadig/ :-)

30-09-2020
Jamesfrj
Jamesfrj
Baby på 7 måneder

Her i tiden med Corona tiden har vi ledt meget efter endagsture vi kunne tage på. Helst til steder hvor der slet ikke er nogen mennesker andre end os selv. Så vi har primært ledt efter flot natur, som vi endnu ikke har udforsket.

Alternativt har ledt efter turistattraktioner som ikke er er velbesøgte eller besøgt dem uden for sæson. Af og til har vi også spurgt de steder vi gerne ville besøge hvor meget plads der har været.

Det har faktisk også vist sig at være en billig måde at holde ferie på, da vi ofte har haft madpakker med hjemmefra.

Hvis det skulle skaleres lidt op, så ville bilferie på samme måde være en ide. Man kunne sove i shelters rundt om i landet eller medbringe sit eget telt. Eller sove på vandrehjem.

Det er alt sammen billigt. Corona har tunget os til at gå på kompromis med alt hvad vi normalt foretrækker. Selvom det som udgangspunkt er MEGET træls, så kan det faktisk også noget. Vi har i vores familie fået oplevelser som vi ellers aldrig ville have fået. Og vi har været sammen på en helt anden og mere primitiv måde.

En anden måde at lede efter en billig ferie på når det hele lukker op igen er ved at benytte Black Friday til at lede efter den perfekte familieferie. F.eks. på en side som https://black-friday-tilbud.dk/

28-09-2020
henrikandersen78
henrikandersen78

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

01-01-2020
Erik Danielsen
Erik Danielsen

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

01-01-2020
Erik Danielsen
Erik Danielsen

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

22-09-2019
Arthurbjerre
Arthurbjerre

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

22-09-2019
Arthurbjerre
Arthurbjerre

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

11-09-2019
nicho23
nicho23

Nu ved jeg ikke om det har interesse, men vi booker danske rejser fra Tyskland. Her sparre vi meget fremfor rejse fra Billund og Kastrup. 😊 Rejs fx til grande canaria nu, det er uden for sæsonen og billigere.
Nu skriver du bilferie, det har jeg ikke så mange ideer til.

26-08-2019
TinaRK
TinaRK
Baby på 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...