Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mange smerter

Hejsa Jeg er førstegangsgravid 21+0, har gennem den første del af graviditeten været voldsomt ramt af kvalme og opkast + svimmelhed.. Nu har jeg fået mange smerter hen over lænden/bækkenet, og flere plukveer end før som gør at jeg nærmest ikke sover om natten.. 😴 Jeg har overhovedet ikke noget energi, og nu er kvalmen også kommet tilbage igen efter 3 ugers pause.. Det gør hverdagen ret uoverskuelig, er der nogen af jer der ved om man kan blive sygemeldt grundet det? 🤔

02-09-2019
Baby på 5 måneder

Som udgangspunkt kan du godt blive sygemeldt, som gravid. Det kræver dog oftest at lægen er inde over. Og som Birgitte henviser til, så kan et spaophold også være rigtig godt som gravid. Blandt andet så kan det hjælpe på søvn og samtidig være en god måde at komme væk fra dagligdagen. Du kan eventuelt kigge efter spaophold på https://spaopholdsguide.dk/ hvor der er en oversigt over nogle dejlige spahoteller. Jeg har snakket en del med mine veninder om graviditet, og en af de ting som de anbefalede mig at gøre var at tage på spahotel på et eller andet tidspunkt i løbet af graviditeten - det har de i hvertfald selv haft gavn af :-)

29-01-2020
Sim20
Sim20
Baby på 4 måneder

Hej

Jeg er i uge 17 og er så småt begyndt at kunne mærke smerterne især i lennen. Jeg har dog fundet nogle vilde helbredsmæssige fordele i spaophold på https://opholdsguide.dk/helbredsmaessige-fordele-spa/ Det kunne man eventuelt benytte sig af. De er relativt billige især, hvis man går hjemme, som jeg gør. Et af mine tips til dig og forhåbentlig manden.

Knus

Birgitte.

30-10-2019
Birgittehansen79
Birgittehansen79
Planlægger

Man kan altid blive sygemeldt i en graviditet hvis du ikke føler at du kan arbejde :) ta en snak med lægen om det

27-10-2019
Olivia12000
Olivia12000
Baby på 6 måneder

Du må passe på dig selv, og hvis du ikke får sovet, har det skidt om dagen ect i en grad, så du ikke føler du kan passe dit arbejde, så må du melde dig syg. Hvis du er nød til at være syg fra arbejde mere end et par dage vil det være smart og tale med din læge. Lægen foreslår måske du skal være sygemeldt fx i 14 dage og I så skal tales ved om du har fået det bedre... Det ringer du så og siger til dit arbejde. Hvis du ender med mere end 3 ugers sygdom i træk, så begynder dit arbejde og få refusion fra kommunen. Hvorvidt du kan blive langtidssygemeldt er noget du skal tale med din læge om hen ad vejen alt efter om du får det bedre eller ej... Nogle gange kan man også bare gå lidt ned i tid og måske bare klare 3 timer hver anden dag eller hvad nu kan fungere. Pøj pøj med det.

23-09-2019
Pussernus81
Pussernus81
Baby på 8 måneder

Hej

Det lyder som om du skal have en snak med lægen og jordemoderen. Lægen pga smerter i bækkenet og jordemoderen pga plukveerne.
Ring i dag, jeg er sikker på de tager det meget seriøst.
De bedste ønsker herfra

12-09-2019
Pinky2019
Pinky2019
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...