Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mange smerter

Hejsa Jeg er førstegangsgravid 21+0, har gennem den første del af graviditeten været voldsomt ramt af kvalme og opkast + svimmelhed.. Nu har jeg fået mange smerter hen over lænden/bækkenet, og flere plukveer end før som gør at jeg nærmest ikke sover om natten.. 😴 Jeg har overhovedet ikke noget energi, og nu er kvalmen også kommet tilbage igen efter 3 ugers pause.. Det gør hverdagen ret uoverskuelig, er der nogen af jer der ved om man kan blive sygemeldt grundet det? 🤔

02-09-2019
Graviditetsuge 28

Du må passe på dig selv, og hvis du ikke får sovet, har det skidt om dagen ect i en grad, så du ikke føler du kan passe dit arbejde, så må du melde dig syg. Hvis du er nød til at være syg fra arbejde mere end et par dage vil det være smart og tale med din læge. Lægen foreslår måske du skal være sygemeldt fx i 14 dage og I så skal tales ved om du har fået det bedre... Det ringer du så og siger til dit arbejde. Hvis du ender med mere end 3 ugers sygdom i træk, så begynder dit arbejde og få refusion fra kommunen. Hvorvidt du kan blive langtidssygemeldt er noget du skal tale med din læge om hen ad vejen alt efter om du får det bedre eller ej... Nogle gange kan man også bare gå lidt ned i tid og måske bare klare 3 timer hver anden dag eller hvad nu kan fungere. Pøj pøj med det.

23-09-2019
Pussernus81
Pussernus81
Graviditetsuge 40

Hej

Det lyder som om du skal have en snak med lægen og jordemoderen. Lægen pga smerter i bækkenet og jordemoderen pga plukveerne.
Ring i dag, jeg er sikker på de tager det meget seriøst.
De bedste ønsker herfra

12-09-2019
Pinky2019
Pinky2019
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...