Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tremmeseng til max 2.000 kr?

Hej med jer, Jeg står og leder efter en tremmeseng til min lille pige. Jeg har besluttet mig for et max på 2.000 kr. Tænker I, at det til at finde noget ordentligt kvalitet som ny til den pris, eller bør jeg i stedet se efter noget brugt? Lige nu hælder jeg nok mest til den Änglamark tremmeseng, som er nr. 1 på listen her https://sengeguruen.dk/tremmesenge/ Den koster omkring 1900 kr. Er der nogen der kender til den konkrete tremmeseng eller måske har mere generel erfaring med møbler fra ânglamark? På forhånd tak :)

25-09-2019
Andra88
Andra88
Barn på 2 år og 4 måneder

I tilfælde af, at det er en reel forespørgsel og du også står og overvejer en større seng, så er en anden mulighed også sengetid: https://sengetid.dk/

07-01-2020

Hej

Mig og min familie venter til Blackfriday for at få vilde tilbud på alle ting vi mangler på http://www.blackfriday.dk/
Det ville jeg foreslå alle at gøre nu når det snart er. :)

Vh
Kim

06-10-2019
Kim Bendtsen
Kim Bendtsen

Min personlige erfaring viser, at man skal et stykke højere op budgetmæssigt, hvis man skal have en ordentlig tremmeseng. Jeg kender ikke til den omtalte tremmeseng, men vil mene, at senge i den prisklasse sjældent holder ret godt. Skyldes dit lave budget en presset økonomi, så kan du overveje at gøre brug af tiltag som børnepengekredit eller afbetaling. Via https://www.digitalafbetaling.dk/seng-paa-afbetaling/ kan man bl.a. shoppe børnesenge på afbetaling. Husk dog at være opmærksom på renter og gebyrer.

05-10-2019
Sportsmand
Sportsmand
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...