Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tremmeseng til max 2.000 kr?

Hej med jer, Jeg står og leder efter en tremmeseng til min lille pige. Jeg har besluttet mig for et max på 2.000 kr. Tænker I, at det til at finde noget ordentligt kvalitet som ny til den pris, eller bør jeg i stedet se efter noget brugt? Lige nu hælder jeg nok mest til den Änglamark tremmeseng, som er nr. 1 på listen her https://sengeguruen.dk/tremmesenge/ Den koster omkring 1900 kr. Er der nogen der kender til den konkrete tremmeseng eller måske har mere generel erfaring med møbler fra ânglamark? På forhånd tak :)

25-09-2019
Andra88
Andra88
Barn på 2 år og 6 måneder

Hvorfor bruge 2000 kr. på en tremmeseng?

Der er så mange andre ting du har behov for til din lille pige - køb dog en seng hos Ikea, de er gange fine.

Kan anbefale at du køber en seng, der sidenhen kan udvides til juniorseng.

08-02-2020
Henr83
Henr83

Hej Andra,
nu har jeg sidder og kigget lidt på opslag her i forummet og kan se, at der er mange spørgsmål om, hvordan man bedst kan få økonomien til at hænge sammen, når man er blevet forælder. Jeg kender det udmærket godt - man vil så gerne give sine børn det absolut bedste! Særligt sidst på måneden, når lønnen er ved at være brugt op, kan det være udfordrende at få pengene til at slå til. Jeg har selv tidligere ladet mig inspirere af sider som https://tjekkredit.dk til at få økonomien til at slå til. Det vigtige er selvfølgelig bare, at det kun er en overgang, man låner penge, og at man altid betaler igen, så man undgår renters rente. Med lidt planlægning af økonomien så man gør det forsvarligt, kan det godt lade sig gøre.

08-02-2020
MartinPet
MartinPet
Baby på 9 måneder

Jeg vil nok anbefale dig at finde en brugt på https://www.dba.dk/ Her vil du få mest for pengene :)

24-01-2020
Sim20
Sim20
Baby på 1 måneder

Der findes rigtig mange modeller, hvor tremmesengen kan gøres ganske billig med en brugt eller et mærke som Babynor som du kan se her https://morsunivers.dk/tremmeseng/. Den koster lige omkring 700 kr. som ny, og er ganske holdbar, for hvis tænker over det: Den bliver som regel ikke brugt ret meget eller i ret lang tid før barnet kan ligge i en juniorseng.

23-01-2020
morten1145
morten1145

I tilfælde af, at det er en reel forespørgsel og du også står og overvejer en større seng, så er en anden mulighed også sengetid: https://sengetid.dk/

07-01-2020

Hej

Mig og min familie venter til Blackfriday for at få vilde tilbud på alle ting vi mangler på http://www.blackfriday.dk/
Det ville jeg foreslå alle at gøre nu når det snart er. :)

Vh
Kim

06-10-2019
Kim Bendtsen
Kim Bendtsen

Min personlige erfaring viser, at man skal et stykke højere op budgetmæssigt, hvis man skal have en ordentlig tremmeseng. Jeg kender ikke til den omtalte tremmeseng, men vil mene, at senge i den prisklasse sjældent holder ret godt. Skyldes dit lave budget en presset økonomi, så kan du overveje at gøre brug af tiltag som børnepengekredit eller afbetaling. Via https://www.digitalafbetaling.dk/seng-paa-afbetaling/ kan man bl.a. shoppe børnesenge på afbetaling. Husk dog at være opmærksom på renter og gebyrer.

05-10-2019
Sportsmand
Sportsmand
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...