Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid og hund

Hej med jer. Jeg håber nogle af jer her inde er hunde mennesker og måske kan genkende nedenstående. Jeg er gravid i uge 35, og har gået hjemme noget tid nu grundet bl.a. problemer med bækkenet. Jeg har en dejlig Golden dreng på 3 år, som er så sød og dejlig og som egentlig er en ganske rolig dreng. Desværre er det ikke gået så godt at gå hjemme sammen med ham synes jeg. Han er ENORMT opmærksomhedskrævende hele tiden, og jeg har konstant dårlig samvittighed over ikke at lege nok med, eller på anden måde underholde ham. 😢 Jeg går en lang tur med ham om morgenen, også selvom det efterhånden er svært pga. bækkenet, og så går min mand en længere tur med ham igen om eftermiddagen. Sådan har vi også gjort da jeg gik på arbejde, omend turene måske var lidt mere varierede ift. hvor de foregik. Han har altid bare ligget og sovet mens vi har været på arbejde, og er rigtig god til at være alene hjemme. Mens jeg har gået hjemme følger han mig simpelthen over ALT, også selvom jeg bare lige skal hente et glas vand. Han kommer ofte med legetøj, og det er bare generelt som om, at han forventer at der skal ske noget hver gang jeg rejser mig. Det skær mig i hjertet hver gang jeg så må skuffe ham fordi jeg bare ikke har energien til det. 💔 Jeg forsøger at aktivere ham lidt igennem foderet, og giver ham måske lidt oftere et ben. Benene bliver tit taget med ud i haven for så at blive liggende, fordi han vil ind igen med det samme. Jeg har en konstant følelse af bare ikke at kunne gøre ham tilfreds, eller opfylde hans behov lige meget hvad jeg gør. Er der nogen af jer der under jeres barsler har oplevet lignenede med jeres hunde? Jeg tager imod både tanker og gode råd med kyshånd, for føler slet ikke at jeg kan nyde min barsel som det er nu. Og når den lille kommer må han jo for alvor finde sig i ikke at blive underholdt hele tiden. 😔 Mange hilsner fra den pylrede hundemor.😄

30-09-2019
JulieFrey
JulieFrey
Baby på 10 måneder

Vi havde en flatcoated retriever, der heller ikke var til at slippe for, når man var hjemme med ham. Rejste sig så snart jeg gjorde, og ellers hele tiden hen og møfle snuden ind under armen på en for at blive kælet.
Slip din dårlige samvittighed. Det er en hund, den vil tage al den opmærksomhed den kan få. Den har ikke de kognitive redskaber til at sige "Så, nu har jeg vist fået nok, nu er det en andens tur". Sørg i stedet for at den får rimelige ture ud i det fri, enten med din mand eller naboen eller hvem der kan gå med den. Eller luk den ud i haven, hvis den vil det.
Selvfølgelig lægger den sig ikke bare ned og sover hele dagen, når dens bedste legekammerat er hjemme. Would you? Lær den i stedet at finde ro i kassen/kurven. Det gjorde jeg. Du er jo dens opdrager, så giv dig selv plads fra de krav som hunden stiller til dig. :)

17-10-2019
Aganini
Aganini
Baby på 5 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

09-10-2019
JacobMedBettemand
JacobMedBettemand
Barn på 2 år og 5 måneder

Tusind tak for dit svar.
Det lyder rigtig meget som det jeg oplever med min hund.
Jeg må prøve at være lidt mere bestemt og dække ham af som du skriver, for nej det tager han ikke skade af!😊

08-10-2019
JulieFrey
JulieFrey

Hej, jeg er ikke gået på barsel endnu (er i uge 32) men vi har to jagthunde, den ene på 14, den anden på 3. Hende på 3 oplever jeg jævnligt det samme med, det har jeg i hvert fald gjort. Men det er blevet bedre, primært fordi jeg egentlig har været en sur skid indimellem og simpelthen dækket hende af i sin kurv og forlangt af hende, at hun skal ligge der, punktum. Jeg får nemlig også totalt stress af at have en hund rendende i røven på mig dagen lang, hvis jeg eksempelvis har holdt ferie eller noget. Det lyder måske lidt strengt, men det har læst hende af aflæse mig lidt og forstå et nej. Og det giver mig altså mere overskud til så at være sød ved hende, det meste af tiden. Hun tager bare ikke skade af, ikke at være hos en af os hele tiden, så i hverdagene træner vi stadig meget, at hun eksempelvis ikke skal være i køkkenet når vi laver mad, ikke skal følge efter ud til toiletdøren osv. Det er noget, min mand og jeg er enige om, men det er hovedsageligt mig, der bliver stresset, når hun gør det. Hun mangler heller ikke omsorg eller aktivitet, hun vil bare gerne lege eller snakkes med heletiden, og det har hun simpelthen bare været nødt til at lære på den ‘hårde’ måde. Også selvom hun kunne ligge og pibe lidt i starten. Nu sover hun bare i sin kurv når hun får besked på det, og virker afslappet med det. Bortset fra i situationer med gæster 😅 det træner vi stadig.

04-10-2019
Halvsvenskeren
Halvsvenskeren
Baby på 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...