Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Halloween - Er det noget I fejre hos Jer?

Jeg har altid haft det lidt svært med alle disse amerikanske begivenheder, men de senere år har jeg faktisk taget Halloween lidt til mig, selvom jeg har lidt svært ved at indrømme det hehe. Jeg kom egentlig til at tænke på, hvornår børn sådan for alvor kan være med til Halloween udsmykning derhjemme. Altså nogle går jo hele vejen og hænger farlige masker osv ud, men hvornår er et barn gammelt nok til ikke at tro at selvsamme person med masken ligger under sengen om aftenen? Herhjemme hygger vi bare lidt med lidt græskar osv, så det er ikke fordi at jeg har en drabelig lyst til at pynte hele huset, men det kunne da være sjovt nok med et par kostumer hvis man skal ud og samle slik engang :D Har nemlig lige siddet og kigget lidt på https://kostumeguiden.dk/halloween og blev helt hooked på at købe et med det samme. anyways, det er måske er mærkelig tråd, men vil gerne høre hvad I tænker, hvis I tænker noget.

23-10-2019
Thomsen33
Thomsen33
Barn på 1 år og 10 måneder

Uha, jeg synes også at det var en svær balance mht Halloween. Nu har jeg en pige på 5 og en på 8. Og vi begyndte først halloween, da min ældste datter startede i skole, fordi så snakkede de om det i skolen, og hun ville følges med sine venner fra hus til hus.
Så der var hun 6 år, da så småt begyndte at pynte op til halloween. Men vi startede i små slag. Ikke det store og mest drabelige pynt, da vores yngste var lidt ræd for det.
I dag er de 5 og 8, og de vil begge rigtig gerne ud og gå fra hus til hus til halloween. De synes det er mega sjovt, og så går vi også mere op i pynten i år, men stadig hvor det bliver overkommeligt for mindre børn.

Her i byen skrives det på facebook, hvis der har åbne døre som man kan besøge, samt hvor der meldes ud hvor uhyggeligt det er. For der er nogle i byen, hvor de virkelig går all-in på lyde, masker osv, hvor min den mindste på 5 år, vil blive skrækslagen, og måske også mor hér :D

Men alt i alt, en hyggelig tradition, hvor børnene (især mine) får overtrådt sine grænser ved at gå (uden mor og far) op til døren og banke på. Det giver alligevel noget godt til selvtilliden. :)

/Nanna

https://topsund.dk/boern/

24-10-2019
Petersson89
Petersson89
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...