Ingen mens, negativ test

Hej med jer. Jeg er nu gået 12 dage over, og er på cyklusdag 44. Jeg har taget 5 tests, med nogle dage imellem, men alle negative. Har været ved lægen, men også negativ test der. Jeg har noget lignende mens smerter, men sket ikke som de plejer, og meget i perioder. Er træt, og har hyppige toilet besøg. Er der nogle der har prøvet noget lignende og måske ved hvad det kunne være? Hilsen en meget fustret og utålmodig.

11-01-2020
PernilleNJ
PernilleNJ
Baby på 3 måneder

Min mentration var også tit uregelmæssig og udeblivende efter jeg er begyndte at bruge spiral. Så kender godt til problemet. Det er dog blevet meget bedre efter jeg ikke bruger det mere.

30-05-2020
Savan
Savan

Hej,

Nu ved jeg ikke hvilken prævention du har brugt og hvornår du er stoppet med den.
Men jeg var på P-piller og smed dem - fik mens 2 gange som normalt og så stoppede den - Tog en test der var negativ, ventede tålmodigt og tog så en ny test et par uger efter som var positiv. Jeg kom så til Nakkefoldscanning hvor da vi troede jeg var i uge 12 - scanningen sammenholdt med min negative test gjorde at jordemoderen sagde at min ægløsning var kommet senere da kroppen lige skulle finde ud af det og at jeg derfor kun var i uge 10.
Så måske er der en lille guldklump der inde. :-)

03-04-2020
EvaFF
EvaFF

Hej.
Da jeg blev gravid første gang var jeg ca 6 uger henne før den viste positiv ved lægen.
Jeg var til læge i sidste uge pga tør hoste og “propper” i ørene hvor jeg spurgte om de ville tjekke fordi jeg vidste jeg var gravid igen, lægen rystede på hovedet af mig og sagde svaret var negativ. Tog så en test herhjemme i tirsdags og den blev positiv med det samme og ud for beregner var jeg 5 +2 i tirsdags.

Alle kroppe er forskellige, så det kan sagtens være en lille baby i maven :)

13-03-2020
ChristinnaHaumann
ChristinnaHaumann
Baby på 7 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...