Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

gave til min mor og far

Hej med jer forældre! jeg hedder martin og er 13 år gammel. Jeg vil gerne overraske min mor og far og finde noge rigtig gode gaver til dem. Det skal være en overraskelse men jeg ved ikke hvad man skal købe til min far - han er jo en voksen. Jeg har læst om gaveideer på https://www.farsdagsgaver.dk/ men ved ikke om det er en god ide. De er jo dyre og jeg har kun tusind kroner til at købe gave for. Hvis du er far hvad ville du blive glad for?

08-02-2020
marmog
marmog

Hej Martin,
fedt du bruger dine muligheder og skriver! Det er flot af dig, når du kun er 13 år gammel! Jeg har siddet og læst lidt i forummet, da jeg skulle have nogle gode råd fra de andre forældre her på forummet til en situation, jeg står med, omkring mit eget barn - og så faldt jeg over dit opslag.

Du nævner, at du vil give en gave til både din far og din mor, men nævner kun din far? Du skal huske på, at det vigtigste er, tænken der tæller. Jeg har tidligere selv købt morsdags gaver til min egen mor - det kunne være et fotografi af mig som lille pige, rammet ind så fint. Ved godt det er svært at finde på en gave, ellers. Tidligere har jeg fået inspiration på https://morsdagsgave.dk/ - ved ikke om det stadig er aktivt? Husk nu, at det behøver ikke være en stor ting - og du skal da slet ikke bruge 1000 kroner på en gave i din alder!

14-02-2020
mettejohanne
mettejohanne
Baby på 17 måneder

Hvad kan din far godt lide at lave?
Har han nogle hobbyer?

Evt. en oplevelsesgave sammen med hans søn kunne være en god ide :)

08-02-2020
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...