Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ang mælkeerstatning

Giver baby - baby&me organic 1 (0-6mdr) Syntes han virker som om han får mega mavekneb, når han har spist. Urolig og krummer sig sammen og græder. Havde ellers hørt den er mild. Hvad kan jeg ellers give, som er godt? . Ikke Nan, den har vi prøvet.

11-02-2020
Hønemord
Hønemord
Baby på 10 måneder

Måske sveskemos i kombi med grøden.

Vi gik hurtigt fra NAN og over til Allomin, hvilken gjorde en verden tli forskel. Vi mixer den gule (med mælkesyrebakterier) med den grønne (syrnet).... og så er det endda også væsentlig billigere end NAN.

De gange vi har haft problemer med maven, har vi haft ham sendt til zoneterapi (2 gange), hvilket gjorde rigtig mange gode ting for ham (også lidt stivhed i kroppen). Nu her efter 9 mdr. får han en meget variende kost samt mælkeerstatning. Vi giver ham gerne noget hjemmelavet sveskemos til hans havegryn, da det er godt til maven.

08-06-2020
KirstenO
KirstenO
Planlægger

Jeg er glad for Allomin. Der har min baby fået siden 1,5 mdr. der var lige lidt hård mave i af og til i en mdr. tid, men nu kører det fantastisk! Han havde dog maveknep de første par mdr. efter fødsel.
Han har nu afhøring lige når han står op og har fået en ny ble på hver morgen og han får også af og til en flaske der har stået et par timer uden problemer. Han prutter meget og kan godt lige trække sammen når det er, men det går hurtigt over.
Det fungerer SÅ godt

07-06-2020
TrineAnker
TrineAnker

Hvis i også havde problemet med NAN - tænker jeg måske også man kan se på typen af sutteflaske? Hos os duede fx avent og medela ikke - vi brugte mam og indemimellem lansinoh☺️ Det virkede til at hun fik mindre overflødig luft ind når vi brugte de typer - men børn er jo så vanvittigt forskellige 🤗

BTW måske nan ha1 var en ide at prøve der er en del af pulveret behandlet således at den ikke er så “slem” for børn med laktoseintolerance.. hvis det lader til at virke kan i også med fordel prøve althera - det brugte vi grundet allergi - men det koster en formue 🤷🏻‍♀️

19-04-2020
Speltmor
Speltmor
Barn på 1 år og 9 måneder

Her bruger vi NAN HA 1, min søn er 2,5 måned og fik mavekneb af NAN PRO - min sundhedsplejeske anbefaldede først NAN Sensillac da den skulle være super skånsom selvom NAN pro ikke var godt, men gik dog over til HA pga allergi i familien

06-03-2020
Olivia12000
Olivia12000
Baby på 8 måneder

Min søn havde det på samme måde jeg skiftede til allomin syret den grønne der efter havde han ikke ondt i maven 🙂

20-02-2020
Cecilienh
Cecilienh
Graviditetsuge 30

Har du overvejet at det er luft i maven?

Det kan være en god ide at holde pauser, når baby får mad vha. en sutteflaske - op på skulderen og lige bøvse og så spisetid igen - behøver ikke være mere end 2-3 minutters pause.

12-02-2020
Henr83
Henr83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...