Byggeprojekt - nyt værelse til baby

Hej I kække, byg-selv fædre og andre på Libero! Vi står i en situation, hvor vi venter baby til april! Spændende, spændende! :D :D I den forbindelse skal vi smække en væg op i stuen, så vi får et et børneværelse og vil gøre det selv for at spare penge. Heldigvis har jeg en del erfaring fra andre byggeprojekter. Nu er spørgsmålet så - er der nogen herinde, som har gjort noget tilsvarende? Vi har læst på https://www.fundablok.dk at vi kan bruge fundablokke til at bygge vægge med, og det ville ære ideelt. Er der nogen her, som har erfaring med at bygge vægge i hjemmet pga. af familieforøgelsen? Det skal jo helst være færdigt inden baby kommer :)

27-02-2020
Mika
Mika
Baby på 17 måneder

Da jeg ikke har nogen erfaring med byggeri, hyrede jeg nogen til at gøre det for mig, og de gjorde et godt stykke arbejde med at bygge et rum til os. Og jeg købte også en Varmepumpe Pris til vores værelse fra https://varmepumpe-pris.dk/. Du kan lige så godt prøve det. :)

14-07-2021
JakobHageman
JakobHageman
Planlægger

Hej, hvis du overvejer at men varmepumpe til dit værelse. Jeg kan anbefale dette websted https://varmepumpeoversigten.dk/. :)

09-12-2020
MetteBohr
MetteBohr
Planlægger

Hej, hvis du leder efter en juledekoration til dit nye rum. Jeg vil anbefale https://jule-pynt.dk/. De har pæn dekoration, som du vil kunne lide.

27-11-2020
evaboisen
evaboisen
Planlægger

Hvis i skulle komme ud for at mangle penge er denne artikel god at have i tankerne før i bare lige låner penge : https://www.slagelse.info/guide/guide-bureau/fem-gode-raad-inden-du-vaelger-et-samlelaan/#gsc.tab=0

Håber i får skabt et lækkert baby værelse inden ankomst :)

05-11-2020
Ulla_og_mand
Ulla_og_mand
Baby på 9 måneder

Hej, hvis du leder efter en anden mulighed, vil jeg anbefale https://glasvaeg.dk/ de har en masse dejlig glasdør

31-10-2020
KarenBorup
KarenBorup
Planlægger

Hej Mika. Hvordan er dit nye værelse til din baby. Er du allerede færdig? Ville meget gerne høre opdateringen. Coz jeg planlægger at skabe nyt rum til min baby. :) Lige nu leder jeg efter materialer, der skal bruges. Tak, jeg finder allerede en stige til brug på dette site https://boligbygger.dk/. Du bør tjekke det ud til. :)

18-08-2020
Arthurchristoffersen
Arthurchristoffersen
Planlægger

Jeg erfarer dette før, når jeg og min mand forventer vores første barn, og vi skal skabe et rum til vores barn. Derfor besluttede jeg at gøre det på egen hånd, så jeg kan spare penge. Men inden det kontakter jeg service, der tilbyder rengøring osv. Ligesom dette websted https://www.gloove.dk/. :)

16-08-2020
Agathethomsen
Agathethomsen
Planlægger

Gasbeton vægge er også meget nemt i følge min mand😂

25-04-2020
Savan
Savan

Vi byggede med lecablokke - det var nemt og billigt. Men det var også min mand der stod for det :-)

23-04-2020
SanneKær
SanneKær

Det er nogle fine svar, men jeg er bange for, at OP faktisk ikke er på jagt efter egentlige råd. Det lyder faktisk lidt mere som om, vedkommende er på jagt efter et link.
Hans Cater, https://www.umamicatering.dk

22-04-2020
Madmåsen
Madmåsen

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

22-04-2020
Madmåsen
Madmåsen

Jeg kan anbefale at tage det med ro 🙈
Baby får formentlig ikke brug for sit eget værelse før om en 9-12 måneder 🤗
Så hvis ikke i når det så tag den med ro nyd hinanden og nyd tiden nu, så kan i altid arbejde mens bedsterne er på besøg og passer junior lidt 🤷🏻‍♀️

19-04-2020
Speltmor
Speltmor
Barn på 2 år og 9 måneder

Vi skal også lave en væg i stuen. Vi har valgt at få tilbud i xl byg på noget stålstativ og gipsplader vi så sætter op.

14-04-2020
Babymoart3
Babymoart3

Hej Mika,

Hvis den lille ikke er kommet endnu, og I stadigvæk mangler at få opsat den væg, kan jeg anbefale https://murerfirmaet.dk - Dem brugte jeg tidligere i år og var virkelig glad for resultatet :)

Kan desværre ikke upload billeder og fremvise det nye baby værelse til dig :(

Tillykke med familieøgelsen! :)

13-04-2020
Birgit72
Birgit72
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...