Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Blødning og smerte når hormonspiralen bliver taget ud!

Hej, mig og min kæreste overvejer barn nr. 2, jeg skal derfor tage min hormonspiral ud. Er der nogen der kan fortælle mig om det er smertefuldt at tage spiralen ud? og bløder man meget efter? Jeg blødte i 6 uger efter jeg fik den opsat, og håber ikke at jeg vil bløde i alt for lang tid efter jeg tager den ud.... På forhånd tak :)

10-03-2020
anjaberglid
anjaberglid
Barn på 3 år og 5 måneder

Replies to this discussion

Sorter efter nyeste først

Hej

Da jeg fik min homonspiral fjernet efter 3 år, blødte jeg kraftigt i i nogle dag og samlet seks uger efter fjernelsen Jeg var ikke meget værd og havde også nogle smerter. Jeg var dog allerede gravid 2 mdr. efter jeg havde fået spiralen fjernet.
Dog: stadig den bedste beslutning nogensinde at have homonspiral, og fik en ny ved 8 ugers undersøgelse efter graviditet.

07-06-2020
TrineAnker
TrineAnker

Da jeg fik min ud, nev det kun lige og jeg blødte egentlig ikke før jeg fik min første menno igen :)

13-05-2020
JanneNielsen22
JanneNielsen22
Graviditetsuge 14

Hej :)

Personligt havde jeg en lettelse da jeg fik taget min hormonspiral ud, men mere fordi den kun sad på den ene æggestok pga en vandcyste. Jeg blødte meget meget lidt i 2 dage. Og jeg blødte i næsten hver dag i 3 måneder efter jeg fik den sat op, så ingen bekymring i forhold til blødningen. Jeg syntes ikke det gjorde ondt nærmere utroligt ubehageligt

Held og lykke med familie forøgelsen når det bliver aktuelt :)

12-03-2020
ChristinnaHaumann
ChristinnaHaumann
Graviditetsuge 23
An error occured, please try again later.
Loading...