Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Brug af sut

Har en datter på 7 uger, som er blevet rigtig glad for sutten. I starten var hendes behov der kun når hun skulle sove, men nu synes jeg hun hele tiden vil have den. Kan ikke få hende til at falde til ro generelt uden sutten, prøver tæt kontakt, vuggen m.v- har I andre kendskab til dette? Bange for hun har sutten for meget -føler hun har den hele tiden.

23-03-2020
Jlsk
Jlsk
Baby på 7 måneder

Det er ikke unormalt, at et barn bruger sut frem til at de er 3 år.. og jeg tænker, at det kommer i faser - altså hvor meget et barn har brug for sutten. Vores egen drengs behov for sutten har i hvert fald været MEGET varieret. Vi bruger selv de her bibs sutter https://www.kids-world.dk/bibs-sutter-c-2647_6676.html ... de har jo de der 3 huller, som måske gør, at han skal bruge mere energi på at holde sutten ved munden - men jeg er ikke sikkert. han er næsten 1 år nu, og jeg regner ikke med, at han smider sutten før tættere på 3 år end 2 :-)

08-06-2020
KirstenO
KirstenO
Planlægger

Nu er det jo lidt tid siden du skrev indlægget så måske det går bedre, men tænker hun er så lille det at du skal give hende brystet eller flasken i stedet. Tit er det deres måde at søge bryst på og sutten er lidt en falsk trøst for dem.

22-04-2020
Anneraa
Anneraa
nyfødt baby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...