Kedsomhed i Corona Tiden

Vi har i tiden leget med vores heste, og købte noget parfume og parabenefri voks til håret, så vi kunne lave en frisure til vores hest.

07-04-2020
CH24
CH24
Planlægger

Da corona ramte, og jeg kedede mig så i min lejlighed, ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre. Heldigvis er mine børn der for at ledsage mig hver dag, og vi laver en masse aktiviteter for at holde os beskæftiget. Men nogle gange er jeg selv deprimeret, og jeg ved ikke hvorfor. Derfor har jeg talt med Psykolog Lars Marcelin Nielsen om mit problem og ting, som jeg kæmper lige ved. At tale med ham giver mig styrke og komme videre i livet. Det er derfor, hvis du kender nogen, der kæmper rigtigt ved det, hjælp dem eller tag en snak med din Psykolog. Jeg anbefaler Lars Marcelin Nielsen eller du kan besøge https://kbh-psykolog.dk/.

02-12-2021
Clemensen
Clemensen

Du kan prøve at introducere dine børn i sport. Ligesom fodbold, tennis eller basketball. Prøv at læse på https://fodbold.dk/ for at lære mere om Premier League.

16-11-2021
MikeVester
MikeVester

I kunne starte på en hobby... F.eks. strikker og hækler jeg meget.

I kan finde inspiration her:

https://garn.byg-det.dk/

17-09-2021
KarinNielsen
KarinNielsen
Barn på 2 år og 9 måneder

Nogle rekreative sted har i dag åbnet. Og hvis du længes efter en lille forfriskning med din partner. Hvor du kan komme væk fra stress eller kedsomhed i hverdagen og og bare ønsker at nyde omgivelserne og hinandens selskab fandt jeg https://hotelophold-for-2.dk/ meget nyttig. Håber det kan hjælpe.

05-05-2021
JenniferPeters
JenniferPeters
Planlægger

Jeg begyndte at gå til havfruesvømning da svømmehallerne åbnede op igen.

Jeg faldt over denne guide https://dykkerguiden.dk/havfruehale/ og besluttede mig for at købe en havfruehale.
Det har jeg ikke fortrudt, havfruesvømning er en sjov og anderledes form for svømmetræning.
Et dejligt afbræk fra kedsomheden og så får jeg motion samtidig :-)

21-03-2021
TrineJensen
TrineJensen

Mig og min veninde har kigget efter studenterkjoler til hende på bl.a. https://www.studenterkjoler.dk/

11-02-2021
julia97hansen
julia97hansen
Planlægger

Jeg kedede mig, ligesom dig også helt enormt i corona-tiden, som du måske bemærker, så skriver jeg det i datid, fordi jeg blev enig med mig selv om, at starte et hobby projekt. Ret tidligt faldt jeg på puslespil, hvilket bliver meget det samme i længden, men efterfølgende besluttede jeg mig for at kombinere mine kompetencer inden for webudvikling og markedsføring og skabte https://danskespillemaskiner.dk/ hvor man som bruger kan spille gratis. Derfor har jeg fået nok at se til. :-)

05-02-2021
TommyAP
TommyAP
Planlægger

Mig, jeg var i afhængighedsbehandlingscenter på grund af min alkoholafhængighed. Takket være dem var jeg nu på rette spor i mit liv. Hvis du kender nogen, kan du besøge dem på https://www.det-gode-liv.com/. :)

02-02-2021
MikkelS
MikkelS
Planlægger

Hej med jer
Vi har kastet os over en gammel klassikker hjemme hos os. Vi spiller selvfølgelig Bingo, for det er noget både børn og voksne sætter pris på. Vi har i øvrigt fundet ud af, at man helt gratis kan downloade og printe sine egne Bingoplader ud hos https://bingoplader.dk/ - det er ret smart :)
Held og Bingo!
Morten

14-01-2021
MortenO
MortenO
Barn på 1 år og 9 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

14-01-2021
MortenO
MortenO
Barn på 1 år og 9 måneder

Hej hvis jeg kan anbefale, da Valentine's godkender kan du besøge https://valentines-dag.dk/. Du kan lære sjove fakta om valentine der. :)

12-01-2021
EvaDastrup
EvaDastrup
Planlægger

WOW, fedt, mig, jeg prøver at være aktiv så meget som muligt. Læsning af bøger og blog på en persons websted. Jeg anbefaler dig at besøge på https://elprisoversigten.dk/. De gode ting om elektricitet. :)

16-12-2020
CharlotteFelsing
CharlotteFelsing
Planlægger

Hvis du bor i Jylland, og ønsker sjov udenfor så kan jeg anbefale Rømø lege-og labyrintpark. Masser af frisk luft til børn og voksne - du kan læse mere på https://romolab.dk

03-12-2020
Sjov i hverdagen
Sjov i hverdagen

I kan bruge tiden på at spille minigolf. Du finder samtlige minigolfbaner i Danmark på https://minigolfbaner.dk - så kommer I ikke til at kede jer :-)

03-11-2020
FRBE
FRBE

Jeg har lige fået barn no to såå, nr et hygger sig med tablet meget desværre.. Så der bliver en del skærmtid.. Læste denne atikel som jeg vil anbefale til jer der lader jeres børn se lige som meget tablet som jeg :o)
https://www.seneste-nyt.dk/familieliv/skaermtid-babyer-og-boern/

01-11-2020
SarainKbh
SarainKbh

Hvis du har brug for dele til din computer eller printer, kan du besøge dette sted: https://www.tonerland.dk/printerpatroner-og-lasertonere/brother.html

11-08-2020
Anikasteffensen
Anikasteffensen
Planlægger

Heldigvis anbefaler min ven dette websted https://dagensvinder.dk/ til mig, de har en masse kuponer, og du kan vinde nogle kompetition der.Du skal prøve :)

06-08-2020
Leonmortensen
Leonmortensen
Planlægger

Er gået i gang med at opdatere lidt på min side https://mobilafbetaling.dk/ hvor jeg får lagt de sidste nye mobiler ind.

04-08-2020
kristian82
kristian82

Jeg vil bestemt anbefale at købe alkoholfri vin fra https://www.falkenstenvin.dk/ - Det har min kone haft stor glæde af. Især den der hedder Leitz Eins Zwei Zero Rosé, super lækker.

09-07-2020
Peter Chr
Peter Chr
Baby på 12 måneder

Har også haft ekstra tid i de her dage, og har brugt en del af den på at lave bloggen https://www.genialegaver.dk/

03-05-2020
Gaven
Gaven

Vi laver lidt forskelligt
- planter/spirer/luer/vander i haven
- leger i sandkasse
- går tur i skoven og samler kogler og sten
- tager på stranden med en spand og en skovl kigger på skaller og bygger
- trylledej
- fingermaling

Og ellers bare max op på familiehygge 🤗

19-04-2020
Speltmor
Speltmor
Barn på 3 år

Jeg er igang med at lave 2 hjemmesider: https://simplecode.dk og https://simplewine.dk

14-04-2020
SuperNico
SuperNico
Barn på 3 år og 3 måneder

Vi fandt en god voks på https://voksguide.dk/ som hjalp os til at finde et produkt som ikke ville være skadende for børn eller hesten. Hvad får i tiden til at gå med, og hvad laver i?

07-04-2020
CH24
CH24
Planlægger
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...