Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp mod søvnløshed

Kære Libero medlemmer og familier :) Jeg har nu i en længere periode gået og døjet med søvnløshed og stødte forleden på denne artikel https://cbdforum.dk/sygdom/cbd-mod-​soevnloeshed/ hvor der anbefales at cannabisolie kan være et fornuftigt supplement at tage inden man går i seng, og det vil hjælpe på en ordentlig nattesøvn. Har nu ringet til lægen og aftalt en konsultering omkring dette også. Min tid er i næste uge. Er der nogle herinde der har erfaringer, historier de kan dele så jeg kan blive klogere inden min lægebesøg? :)

13-04-2020
Birgit72
Birgit72
Baby på 11 måneder

Hej Birgit, Tak, fordi du delte denne artikel. Jeg har også problemer med søvnløshed. Måske på grund af min alder, er jeg nu 59 år gammel, og jeg har rygsmerter, måske er det derfor, jeg har denne søvnløshed. Heldigvis anbefaler min ven denne https://dk.gloriamundicare.com/ fordi hun hørte, at jeg leder efter rollatorer. Dette bør du tjekke ud.

04-08-2020
Alexandracarlsen
Alexandracarlsen
Planlægger

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

04-08-2020
Alexandracarlsen
Alexandracarlsen
Planlægger

Hej Birgit,

Var det noget du fik igangsat? Jeg har skrevet lidt omkring emnet her også som du kan læse: https://helsebladet.dk/cbd-olie/#CBD_olie_sovn_Fa_en_bedre_nattesovn - såfremt dit møde med lægen ikke blev til noget, vil jeg anbefale dig at du får sat et nyt møde op og snakker med lægen inden du begynder at kaste dig ud i det.

Mvh.

02-08-2020
kristian82
kristian82
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...