Har fundet ud af jeg er gravid, og er så nervøs!

Hej, jeg har i dag taget graviditetstest, først herhjemme og efterfølgende hos lægen, begge positive. Jeg er førstegangs gravid, og er lige nu så nervøs, lidt utryg og samtidig glad. Graviditeten var ikke planlagt, vi har talt med babysnak herhjemme de sidste par uger, da der i vennekredsen er 3 andre par der inden for den sidste måned, har meldt at de er gravide. Min mand er/og har været meget skruk de sidste 2 år, og vi havde snakket om at tiden snart var inde at påtænke graviditet. Men derfor er jeg stadig helt overrasket, at det måske er nu, og samtidig nervøs at noget går galt, og føler mig ikke forberedt. Osv. Jeg deler mine tanker, da jeg gerne ville høre input fra andre. Hvordan føltes jeres graviditet i starten? Og var i også ligeså nervøse som jeg? Min mand kan næsten ikke skjule sin begejstring, jeg er lidt mere fattet, men indrømmer også gerne at jeg aldrig har været mega skruk. Men derimod sagt ville jeg være ked af, hvis jeg aldrig blev mor.

01-05-2020
Kaso1982
Kaso1982
Baby på 11 måneder

Denne kommentar er blevet slettet af moderatoren. Læs vores regler for brug af Liberos hjemmeside, herunder vores forums, hvis du vil vide mere.

09-05-2020
lance231
lance231
Planlægger

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

09-05-2020
lance231
lance231
Planlægger

Hej Anne, er glad for at høre, jeg ikke er den eneste. Jeg er ligesom du lidt oppe i alderen 37 år. Og er egentlig lykkelig for at vi er blevet gravide på den naturlige måde.
Der er gået en uges tid nu, og jeg har efter et væld af tankemylder fået lidt mere ro på og har vænnet mig til tanken.
Jeg har valgt at sige at vi er gravide til 2 tætte veninder samt min mor, for at jeg har nogle jeg kan snakke med, det har hjulpet.
Og så har jeg samtidigt også haft en snak med min psykolog, som jeg tidligere har talt babysnak med.
Og tillykke til dig også, hvor er det skønt.

07-05-2020
Kaso1982
Kaso1982
Baby på 11 måneder

Hej! Jeg er nøjagtig samme sted som dig! Det var bestemt ikke planlagt... jeg tog en graviditets test for en uge siden da jeg bliver ved med at have ondt i lænden og havde haft en mystisk menstruation som nærmest ikke var der. Testen var svagt positiv. Testede igen to dage efter og der var ingen tvivl om at den var positiv.
Har lidt de samme tanker som dig, mega glad og alligevel super nervøs for alting... Jeg er 33 år og tænker lidt at det måske er ved at være min sidste chance, men stadigvæk svært nu når det på ingen måde var planlagt.

03-05-2020
AnneMich
AnneMich
Baby på 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...