Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid igen efter abort

Jeg har fået en tydelig streg i dag og burde være 3+6. Jeg fik en abort for 3 måneder siden, da jeg var i uge 5. Jeg håber meget, at det går godt denne gang. Er der nogen af jer, der har haft en sund graviditet efter abort? En bekymret gravid, der håber på det bedste for os alle sammen :-)

29-07-2020
Catali
Catali
Graviditetsuge 29

Hej Friis77
Tak for din besked. Jeg er nu også gravid, 3 måneder efter at jeg aborterede. Jeg er kun i uge 6, og jeg skal snart til scanning. Jeg håber pp at det går denne gang. Hilsen, Andreea

12-08-2020
Catali
Catali
Graviditetsuge 29

Hej Catali.
I min 2. graviditet havde jeg havde en missed abortion (dødt foster), som blev opdaget, da jeg var 10 uger henne. 5 måneder efter var jeg gravid igen, og der var ingen komplikationer. I dag er min yngste søn 3 år :-). Så det kan sagtens lade sig gøre at få en sund graviditet efter abort. Men kender godt til bekymringerne. Var dødsens angst for, at nakkefoldsscanningen igen ville vise et dødt foster. Men sådan gik det heldigvis ikke. Så tro på, at det nok skal gå godt:-). Håber alt det bedste for dig.

11-08-2020
Friis77
Friis77
Barn på 3 år og 8 måneder

Hej MB_88

Tak for dit svar. Jeg har læst på mange forums og er desuden medlem af to termin grupper på facebook. Vi er så bekymret og leder efter tegn om at vi kan håbe på det bedste iht. graviditeten. Det er svært men beroligende at læse om andre og snakke med andre om abort og graviditet. Det er underligt at det kan være så svært. Foruden for min første graviditet og abort, troede jeg, at ligeså snart man fandt ud at man var gravid, fulgte der 9 måneders glæde og indkøb af legetøj og børnetøj. I stedet er man bekymret næsten hver dag og det kan blive barsk. Jeg kan være ret optaget af at læse om symptomer og kan næsten ikke koncentrere mig om at arbejde eller skrive speciale, som jeg er i gang med nu.

Tak for svaret, tillykke med sønnen, du ønskes glæde og solskin :-)

03-08-2020
Catali
Catali
Graviditetsuge 29

Tillykke med graviditeten! :-)
Jeg aborterede i min første graviditet og blev gravid igen ca. 1,5 måned efter. Jeg var mega ræd for at det samme skulle ske igen. Jeg havde både stærke smerter og pletblødte indtil jeg var ca. 14-16 uger inde i graviditeten. Idag sidder jeg så med den skønneste lille dreng, så ja, det kan sagtens gå fint efter et knapt så mindeværdigt oplevelse.

01-08-2020
MB_88
MB_88
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...