Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Positiv g test bliver svagere

Hvor kan hormoner bare lave rod hos en! Jeg testede i lørdags (25/7) positiv! Den blev ikke knald positiv, men bare positiv. Jeg havde dog en ide om at jeg kunne teste et par gange mere og forventede en mere tydelig test. Men igår var den næsten ikke til at se (jeg har stor tissetrang, går på toilettet i søvne, og drak vand lige inden sengetid). Jeg holdet mig herefter med meget besvær i 6,5 time og der fik jeg en positiv streg. Ikke super tydelig, men den er der. Idag gik heller ikke bedre end igår, hvor der kom en lille streg frem. Lægen sagde at en positiv streg er en positiv streg. Bum. Men jeg går nu og kan ikke ryste tvivl af mig. Jeg har ikke smerter, andet end murren i underlivet. Og ingen blødning. Nogen der har erfaring?

30-07-2020
Lunde
Lunde
Planlægger

Held og lykke med dig også Lunde. Jeg er nu gravid efter at for 3 måneder siden havde en abort. Så min ide er, jeg skal prøve indtil det lykkedes. Det samme siger min kæreste. Og jeg hører så meget fra andre at det er så jævnligt at man abortere...

Jeg ved ikke hvordan det kommer til at gå for dig, men du ønskes det bedste herfra :-)

30-07-2020
Catali
Catali
Graviditetsuge 11

Jeg fik min kæreste med ud på en gåtur. Noget i mig vidste at det var forkert. Så jeg tænkte at det kunne sætte der igang.
Jeg er netop begyndt at bløde lidt, og hele min mave og underliv trækker sig sammen.
Om det er en spontan abort eller bio nu hvor jeg er 5+0 ved jeg ikke. Men jeg tror det går den vej.

Held og Lykke med din. Jeg krydser 😄

30-07-2020
Lunde
Lunde
Planlægger

Hvor er vi urolige og bekymret hele tiden. Jeg har ikke lavet en ny test, men går og undrer mig hvorfor jeg ikke har samme tissetrang som alle de andre dage... Jeg kan ikke lade være med at læse hele tiden online om graviditetssymptomer og gener.
Det er ikke et svar på dit spørgsmål, men bare så du ved, at vi alle går og bekymrer os :-)

Tillykke med graviditeten!

30-07-2020
Catali
Catali
Graviditetsuge 11
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...