Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sjov aktivitet i en corona tid

Her I sommer har det nogle gange været en udfordring at få tiden til at gå med de små poder. Ved et tilfælde faldt jeg over dette sted https://niipit.dk/wellings-landsbym​useum/ og vi blev enige om at give det et skud. Det er en gammel landsby der er blevet bygget af genbrugsmaterialer og både børn og hunde kan rende rundt og hygge sig. en af de fede ting ved det er at man må røre ved tingene. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at kigge forbi welling-landsby det ligger ikke så langt væk fra Kolding.

11-09-2020
HH6000
HH6000

Jeg anbefaler at besøge dette websted https://osmedhus.dk/. De har en masse gode ting om huset. :)

10-12-2020
PoulFrisk
PoulFrisk
Planlægger

Tak for at anbefale dette sted. Mig og hele familien planlægger at tage på ferie den kommende ferie. Og jeg synes, det er et godt sted. Så jeg vil tjekke det ud og gøre dette til et potentielt sted for os at besøge den kommende ferie. Og hvis du ikke har noget imod det, vil jeg anbefale et websted kaldet https://sankta-lucia.dk/, det er et fantastisk sted at læse om Lucias historie. :)

30-11-2020
MarieGustavsen
MarieGustavsen
Planlægger

Ja, jeg er enig med dig, jeg har været på det sted før med mine venner, og stedet er fantastisk. Stærkt anbefalet det også. :) Åh forresten, hvis du ikke har travlt og leder efter noget interessant, skal du besøge dette websted https://e-hvorfor.dk/. De har en masse interessant konkurrence. :)

26-10-2020
andersbrixx
andersbrixx
Planlægger


Hej, tak fordi du delte denne. Jeg leder virkelig efter et sted at slappe af i denne pandemi. Skal tjekke dette ud :) Og hvis du ikke har noget imod det, stødte jeg også på dette websted https://www.gplbags.dk/. Hvor de sælger en masse taske til børn, som de kan bruge til rejser eller skole. Du migh også tjekke det ud. :)

23-09-2020
Susannehelgesen
Susannehelgesen
Planlægger
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...