Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min kone har mistet lysten til mig... er det forkert at date?

Hej alle sammen. Jeg står lige nu i et enormt dilemma. Uden at gå for meget i detaljer og spilde jeres tid, så handler det om, at min kone umiddelbart efter sin fødsel (det er i dag næsten 3 måneder siden) har ændret adfærd. Hun er lige så kærlig og sød som altid, men der er ingen gnist seksuelt. Det frustrerer mig meget, da vi inden alt det her havde et fantastisk sexliv. Jeg savner de hede og frække stunder og er derfor begyndt at tænke på, om jeg kunne få stillet det behov et andet sted. Jeg ønsker under ingen omstændigheder at være utro, men overvejer lidt at præsentere min kæreste for idéen om et åbent forhold. Hvad er jeres erfaringer med at leve i et åbent forhold? Jeg kan læse via https://datingtjek.dk/aabent-forhol​d-regler-og-gode-raad/, at det fungerer for rigtig mange, så måske er det værd at prøve?

28-10-2020
Sportsmand
Sportsmand
Planlægger

Sige mig engang, hvem tror du at du er? Tag en spiller om kom videre. Uden at gå for meget i detaljen så håber jeg du aldrig får noget igen. Din kone har lige givet dig den største gave man kan få. Og så tillader du dig at skrive gnisten er væk? Wtf Dude. Det er sgu en tand for usselt. Jeg håber helt seriøst du mister din højre testikel i en grum grum ulykke.
Fuck dig, hilsen Martin

23-12-2020
Fuck sportsmanden
Fuck sportsmanden

Du må meget umdskylde mig. Men jeg bliver meget forarget over at du kan finde på at tænke på at have sex med andre kun 3 måneder efter fødslen. Nogle kvinder bliver endda anbefalet af lægen at vente 8 uger for at hele dernede.
Derudover er mange kvinder også bange for at have sex igen ovenpå smerterne de har oplevet.
Og et lille barn er energikrævende.
Prøv at være romantisk og lette hendes hverdag. Vær tålmodig for det skal nok komme tilbage. Vær taknemmelig over din nye familie og alt det hun har fået igennem for jer.
Derudover er det ikke sikkert at hun ved hvad du går igennem mht at føle dig uønsket seksuelt. Så forklar det. Hun kan jo ikke forsøge når hun ikle kender til dine tanker.
Derudover kan parterapi være løsningen i stedet for utroskab.
Og er du sikker på hun ikke har en fødselsdepression, fået angst eller går med andet meget stort og tungt?

Ja jeg lyder nok lidt gammeldags. Men mand sig op. Se noget porno og giv det tid.

03-11-2020
Odenseaneren
Odenseaneren
Graviditetsuge 21

PS. Hun har ikke mistet lysten til dig for altid. Hun skal bare lige genfinde sin krop ovenpå fødslen og det lille barn!

01-11-2020
LaughAlittle
LaughAlittle
Graviditetsuge 19

Af erfaring ved jeg at et åbent forhold absolut ikke er for alle. Og næppe 3 mdr efter fødslen, vil din kone synes det lyder som en god ide... Uden at kende jeres forhold, det lyder bare ikke som om det er en fælles beslutning, snarere din beslutning. Åbent forhold er noget man beslutter i fællesskab over en periode hvor det ikke nødvendigvis handler om længslen efter sex og intimitet.
Har du talt med hende om det, ikke det åbne forhold men dit savn og frustration?? Har du fortalt hende hvordan du har det og at du savner hende.
Jeg tænker det er jeres første barn, og det er en kæmpe omvæltning at have født og have et barn. Man er træt, kroppen er ikke kommet sig 3 mdr efter og skeden føles altså stadig lidt træt. Men sex kan også være andre ting og intimiteten er vigtigt i parforholdet! Også selvom der er kommet en baby til. Jeg tror næppe det løser jeres probmem at du trækker dig væk og knalder andre damer efter 3 mdr.
Tal sammen! Vær ærlig, men også lyttende og forstående! Et parforhold er hårdt arbejde. Især efter et barn.

01-11-2020
LaughAlittle
LaughAlittle
Graviditetsuge 19
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...