Abort, efter abort efter abort

Hej alle sammen ! Jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op med mig selv ! Jeg har fået to skønne børn og aldrig oplevet at få en abort eller noget før. Men nu ville vi gerne have vores sidste men det som om det bare ikke er en mulighed. I maj fik jeg en MA, i september havde jeg en graviditet uden for livmoderen som gjorde den Venstre æggeleder sprang og nu er jeg gravid igen men det ser allerede forkert ud på scanningerne, og de mener muligvis det sætter sig i højre side denne gang. Når jeg scannes ses en aflang oplysning inde i livmoderen, altså ikke rund som normalt men meget aflang. Men lægen der scannede mente ikke jeg var særligt langt henne (3-4-5uger)hvis det var men at det alligevel så forkert ud. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind med ventetid og uvidenheden. Er der nogle der har haft noget lignende hvor det blev til noget ?

29-10-2020
Camillakasper15
Camillakasper15

Jeg kan sagtens forstå dine frustrationer og det er enormt ødelæggende når man gerne vil.. Jeg fik for 9,5 år siden en skøn lille datter uden de helt store komplikationer under graviditeten. Jeg har så siden da haft 2 graviditeter uden for livmoderen og 3 spontane aborter også. Jeg er nu 8 uger henne og blev scannet i uge 6. Der så det hele fint ud, dog kunne man endnu ikke se tydeligt hjerteblink.. Jeg har en ny scanning på fredag (min uge 9), for at tjekke at alt er som det skal være mht. størrelse og hjertelyd.
Så det er ikke helt det samme, men mere måske et håb i mørket om at det godt kan lade sig gøre selvom der har været gået nogle ting galt i mellemtiden.
Jeg krydser i hvert fald fingre for dig.

09-08-2021
MomToB
MomToB
Graviditetsuge 25
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...