Hjælp Blødning

Jeg er 10+4 og har haft lette mensagtige smerter i dag, hvilket jo er ret normalt. Så begyndte jeg at bløde, hvilket kan være normalt. Jeg kan dog mærke at jeg er vildt bange, og har brug for at høre om andre har prøvet det, hvor der ikke skete noget ved det?

22-02-2021
Garnfreak
Garnfreak
Planlægger

Jeg begyndte at bløde i min 7 graviditets uge, af menstruations styrke, kontaktede min fertilitetsklinik, og kom til akut skanning dagen efter. Det viste sig at jeg havde et stort hæmatom/ blodansamling på livmoderens forvæg på 4,1 x 2,1 cm, og det var der jeg blødte fra. Der blev registreret et foster med hjerteblink, og heldigvis lå hæmatomet et godt stykke fra fosteret. Fik dog at vide at det kunne gå 2 veje. Enten ville hæmatomet tømme sig selv, eller den ville blive større og evt skubbe fosteret ud, og jeg ville abortere. Det var en ret hård besked. Jeg blev sygemeldt, og skulle være i ro, og maks løfte 5 kg.
Var igennem ugentlige skanninger, og hæmatomet blev heldigvis mindre gang for gang. Der gik ca. 3,5 uge, så forsvandt blødningen, som også havde aftaget markant i styrke i forløbet.
Begyndte dog 2 dage senere at bløde igen, da jeg havde begivet mig ud på en længere men stille gåtur ad 2 omgange.
Igen var det stor frisk blødning, men aftog hurtigt i styrke, til brun blødning, og Sorte koagler af blod ved toiletbesøg.
Her er par dage efter, er blødningen igen stoppet, og nu tør jeg ikke at bevæge mig ret meget, før jeg skal til nakkefoldskanning om en 2 ugers tid. Håber på det bedste.

07-07-2021
Fisketarme
Fisketarme
Graviditetsuge 23

Jeg blødte 2 gange i mit første trimester og havde også svage mens-lignende smerter. Anden gang jeg blødte ringede jeg til lægen og fik en akut scanning, der viste alt var ok.
Let blødning kan være helt normalt i starten af graviditeten - især efter sex, nys, en god tudetur eller lignende, men det er virkelig noget, der kan skabe bekymringer, så mit råd er; ring til lægen og bed og en scanning :)
Jeg er i uge 22 nu og baby har og havde det strålende på trods af blødning :)

12-04-2021
MK92
MK92
Baby på 1 måneder

Hej
Jeg har prøvet det to gange. Men der skete desværre det at smerterne blev efterfulgt af blod og jeg tabte begge gange. Men som du selv siger er det meget normalt bare husk at vær opmærksom på at smerterne ikke tager til og du ikke begynder at bløde for meget for det kan godt være tegn på abort. :-(

26-02-2021
Babymamma21
Babymamma21
Graviditetsuge 36

Men husk på , at selv om man er gravid, kan man godt have en lignende minstrution, det havde jeg:) så tænker du bare skal tage det lidt med ro, og så lige snakke med din jormoder , så skal det hele nok gå 🤗😊

25-02-2021
lykkemus
lykkemus
Baby på 12 måneder

Hejsa.

Jeg har prøvet det samme, her ved sidste graviditet , dog ikke så tidlig i graviditeten. Jeg var 30+ hvis det var mig , så tidligt i graviditeten, ville jeg nok kontakte min jordemoder:)
BH

25-02-2021
lykkemus
lykkemus
Baby på 12 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...