Hvad leger drenge med? (Legetøj til drenge fra 2 år og op)

Jeg er gravid og venter en dreng. Jeg ved intet om drenge og slet ikke hvad de synes er interessant at lege med, andet end Lego, Playmobil, Pyjamasheltene og Paw Patrol. Så jeg kunne godt tænke mig at få lidt input, så jeg kan være forberedt.

29-03-2021
Henr83
Henr83
Barn på 1 år og 9 måneder

Drenge kan have vidt forskellig interesser ift. hvad de gerne vil lege med :) kan huske jeg selv både var i superhelte fasen, men også med dinosaurer og lego. Måske lidt unormalt var jeg også rigtig glad for at lege med et legekøkken og "lavede" tit mad til mine forældre på den. En skam vi ikke havde en lege airfryer, så jeg kunne lave opskrifter som på https://airfryermad.dk/ :)

24-11-2022
GustavO
GustavO

De fleste drenge kommer igennem både traktor fasen (generelt bare store maskiner), dino fasen og bygge fasen (lego, magtiles, brio). Nogle faser varer længere end andre. Udklædning og superhelte er også ofte et hit.
Men mest brugte legetøj bliver tit løbehjul, løbecykler m.m
Få mere inspiration her: https://www.begynderbaby.dk/julegave-born/

10-11-2022
Lisbethn
Lisbethn

Drenge leger forskelligt alt efter deres alder, men generelt er der to ting, drenge gerne vil lege med: maskiner og våben. Når drengene bliver lidt ældre, begynder de at interessere sig for maskiner. De kan godt lide at lege med biler og lastbiler, og de synes, det er sjovt at prøve at starte motorer op. Våben er en anden populær legeting bland drenge. De elsker at lege med figure.
Og da halloween kommer, kan du prøve at give dem halloween-kostume. Jeg kan anbefale https://halloweenkostume.dk/.

21-09-2022
Jan Backer
Jan Backer

Traktor og maskiner. Min søn på 2,5 er helt tossede med maskiner. I andre perioder leger han med brio tog og duplo. (Husk og passe på små dele)

29-05-2022
Willem
Willem
Baby på 11 måneder

Det afhænger selvfølgelig af drengens individuelle interesser. Nogle to-årige kan blive underholdt af en simpel bold, mens andre vil nyde mere komplekst legetøj som puslespil eller legetøjsbiler. Når de bliver ældre, vil drenge typisk drage mod spil og legetøj, der giver dem mulighed for at være aktive og bruge deres fantasi. Og nogle gange, hvis der keder sig, kan du lære dem nogle børnesang. Jeg lærer mine børn at købe nogle videoer og lære dem teksterne. Jeg besøger en side som https://sangeforboern.dk/ eller https://sangetilboern.dk/ for at få teksterne. Du kan prøve at gøre dine børn aktive. :)

25-05-2022
ClareEsmeralda
ClareEsmeralda

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

25-05-2022
ClareEsmeralda
ClareEsmeralda

Altså der er jo ikke noget drenge elsker mere end dinoer lige nu. Se her: https://dinosaur-legetoej.dk

16-03-2022
KirstenMorTilAnna
KirstenMorTilAnna

Prøv BeeSpring Kid Baby Crib Cot Pram Hanging Rattles Spiral Stroller Car Seat Toy de er gode. Åh forresten, hvis du leder efter en pakkefødselsdag til din dreng i fremtiden, kan du tjekke https://www.all4party.dk/. :)

06-07-2021
Joaana
Joaana
Planlægger

Jeg vil anbefale Musical Drumfish, Easy-Clean Finger Paint, DUPLO My First Number Train og Noah's Ark toys. Mine drenge har den ene. :)

KennBissen
-https://mortens-aften.dk/

14-04-2021
KennBissen
KennBissen

Det kan være meget forskelligt men typisk er det jo det de ser på tv. F.eks er gurli gris lige nu det de små er vilde med.
Min knægt var vild både med lego, superhelte og my little pony .

08-04-2021
phillicia
phillicia

Tænker biler, alt efter om de ser TV mm måske Ninja turtels, Pokemon og self Magna tiles ☺️ Håber det kan hjælpe lidt 😅

06-04-2021
Juli2021
Juli2021
Barn på 1 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...