Baby bule

Hejsa :) Hvornår begynder man at kunne se en lille babybule på maven? Jeg er første gangs fødende og er lige nu 5+5 uger henne. Jeg er selv kun 157 høj og er en smule overvægtig, (dog på vej ned i vægt), så hvornår er sandsynligheden for at man kan se noget på mig ? :) Håber i kan hjælpe!

08-04-2021
Babybuuh
Babybuuh
Graviditetsuge 31

Nu har jeg været igennem den store tur med fertilitetshjælp vha. IVF. Har derfor været på en masse hormoner, og min mave Blev ret hurtigt ekstrem oppustet, og lignede allerede en gravid, inden jeg overhovedet blev befrugtet.
Jeg er nu i min 11 uge, og udover at maven stadig synes ret oppustet/spids, så kan jeg se at det buler ud længere nede nu ved underlivet, og bulen er meget hård.

07-07-2021
Fisketarme
Fisketarme
Graviditetsuge 23

Jeg er selv midt i uge 11 (10+4) og jeg kan allerede se en bule. Der er en lille bule om morgenen og den vokser ret meget i løbet af dagen så om aftenen ser det faktisk lidt voldsomt ud (synes jeg ligner en der er 2 måneder længere henne), simpelthen fordi jeg bliver oppustet :) jeg er normalvis slank..

12-04-2021
Bubbi12
Bubbi12

Når det er første gang du er gravid kan der godt gå noget tid før man kan se det på dig.

Nogle oplever det allerede når de er 12 uger henne, mens andre først begynder at vise tegn på en babybule når de er 20 uger henne.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde.

Læs evt. denne artikel; https://www.libero.dk/dig-netop-nu/gravid/uge-for-uge/

12-04-2021
Henr83
Henr83
Baby på 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...