Meget aktiv baby i maven.

Jeg er gravid for anden gang og denne her graviditet er noget anderledes i sammenligning med den første. Lillebror er meget aktiv, han roterer - sparker og slår mig ofte. Her til aften gjorde han noget der gjorde nas. Han sparkede og slog mig både oppe og nede på samme tid, det gjorde ondt i underlivet. En meget mærkelig oplevelse. Min reaktion var som følgende "AV, kan du bestemme dig? Behøver du at slå og sparke mig på samme tid?" Hvordan går det med Jeres graviditet - er baby meget aktiv eller knap så aktiv? Har I tidligere oplevet en graviditet med en meget aktiv baby?

20-04-2021
Henr83
Henr83
Baby på 3 måneder

En god nats søvn er afgørende for både dig og dit barns helbred. Jeg anbefaler, at du får den rigtige madras - https://madrastilbud.dk/, som kan hjælpe dig med at undgå smerter og forbedre kvaliteten af din søvn.

09-07-2021
MelanyKlohe
MelanyKlohe
Planlægger

Jeg har også en MEGET aktiv lille dreng i maven - han slår kolbøtter så det føles som om hele maven drejer med ☺️ andre gange spiller han fodbold med min blære så jeg skal tisse 30 gange på en time og nogle gange øver han sine boksekundskaber på min mave, så hele min mave hopper 😂 og jeg har altså kun lige ramt uge 25 🙈
Knus

01-06-2021
Malenebaek28
Malenebaek28

Jeg er gravid for tredje gang og min lille pige inde i maven er også meget voldsommere end mine to tidligere graviditeter.
Det gør ondt næsten hver gang hun bevæger sig og hun er yderst god til at ramme ribben. Føler jeg går rundt med en mave som er et stort blåt mærke.

22-04-2021
Linep92
Linep92
Baby på 3 måneder

Jeg er gravid med første baby. Min pige er meget rolig men kan sparke meget hårdt når hun vil. Hun vender meget rundt derinde. Hun har sparket mig i blæren et par gange, det er ikke så rart.

22-04-2021
Christina90
Christina90
Baby på 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...