Angst for ikke at kunne lide sit barn

Jeg er gravid for første gang og 22år med en dejlig kæreste men jeg er så bange for at jeg har gjort noget forkert. Det er ikke lykkes mig at leve 100% sundt, uden stress og koffein og jeg er bange for at barnet ikke bliver helt normalt. Nu er jeg så også bange for at jeg fortryder at få det bagefter. At jeg ikke kan elske det fordi det er udviklingshæmmet eller lignende. Har andre haft det sådan? Jeg er 17+3, er ikke sikker på at jeg har mærket bevægelser så tilmed er jeg nervøs for om det overhovedet har det godt.

06-06-2021
ACE18
ACE18
Graviditetsuge 33

Hejsa, min første tanke er også at det umiddelbart lyder helt normalt at du tænker som du gør - og det er der ingen skam i.
Det næste er så at hvis du oprigtigt er bekymret for babys velbefindende, så kan du til hver en tid kontakte din jordemoder eller fødegangen og snakke med en professionel om de tanker. Så kan de bedre vurdere om du kan komme forbi til et ekstra tjek :-)

08-06-2021
Vinterbaby17
Vinterbaby17
Graviditetsuge 27

Det er umiddelbart helt normalt har jeg ladet mig fortælle.. Jeg havde selv tanker i samme stil, og som min jordmoder sagde til mig - Når man bekymrer sig for nogen er det jo også fordi man holder af dem.
Jeg var også mega bange for at fortryde. Nu er min søn lige godt to måneder, og han er noget af det bedste der er sket i mit liv.
Så tænker at det nok skal ende sådan for dig også 😊 Held og lykke med det hele i hvert fald..

07-06-2021
SussiQ
SussiQ
Baby på 5 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...