Hjælp! Endelig gravid igen og faren er usikker

Hej, Jeg har med min kæreste forsøgt at blive gravid med vores 2. barn siden august 2020. Blev det i dec. men havde en missed abortion i Jan/feb. 7-8 uger henne. Nu er jeg gravid igen, 12+4, og min kæreste har den sidste måned givet udtryk for, at han ikke er sikker på hvad et barn mere vil gøre ved vores forhold, og at han synes det er dårlig timing. Jeg er så frustreret. Vi var begge med på at blive gravid - det var med ægløsningstests og planlagt sex. Ja, vi har en hård tid i vores forholdet, men jeg synes ikke han tillade sig, at gøre mig så usikker. Jeg bliver så ked af det og meget vred. Har andre oplevet at deres mand vaklede i graviditeten og hvad gjorde I? Ved snart ikke, hvad jeg skal sige til ham. Håber der er nogen, som vil komme med input!

07-06-2021
Trut11
Trut11

Hej Vinterbaby17,
Jeg blev virkelig glad for at læse dit svar. Tak! Det var rart at blive mødt i frustrationen, for det var mega hårdt. læste det flere gange:) Jeg er stadig gravid, og er glad for det, og han vil også gerne have barnet nu, men synes også det er svært at skulle være spædbarnsforældre igen. Du har ret, han har brug for tid. Nu jeg ikke nervøs for at han bakker ud mere. Tror simpelthen han panikkede.
Tak fordi du skrev!

20-06-2021
Trut11
Trut11

Hej,
Først og fremmest er jeg rigtig ked af at høre om din situation! Det lyder til st være rigtig hårdt og frustrerende.
Jeg tror at hvis det var mig der stod i den situation, så ville jeg tage en snak med min kæreste - der har jo været en grund til at i forsøgte at blive gravide og måske han blot har brug for tid til at vænne sig til tanken??
I har god tid inden den lille kommer, så jeg håber for jer at i kan komme godt igennem den her tid.

Jeg ved ikke om du kan bruge det her til noget, men håber ihvertfald det bedste for jer og den lille ny.

08-06-2021
Vinterbaby17
Vinterbaby17
Graviditetsuge 27
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...