Alene mor eller ej

Hej Alle sammen Jeg er gravid i uge 27 og kæresten og jeg har glædet os længe til dette, men nu begynder jeg at blive i tvivl om jeg vil være forældre sammen eller hver for sig. Dette skyldes at min kæreste tager sit arbejde mere seriøst end sin kommende datter. Her til morgen havde vi er stort skænderi om at jeg skulle til noget extra kontrol som gøre at vores planer måttet laves om og det gav han mig skylde for at sagde at han kunne ikke ændre sine planer bare fordi jeg skulle til endnu en dum kontrol. og hentyde til det var min skyld. Føler mig allerede som en dårlig mor fordi jeg er let overvægtning og har fået af vide at jeg ligger på grænsen til at have Graviditets diabetes. Vi elsker hinanden men jeg er i tvivl om jeg vil leve et liv hvor arbejde altid vil fylde så meget og der ikke er plads til at være en familie. Vil kun min kommende datter det bedste og er i tvivl om det er at blive sammen med hendes far og være en familie også leve et liv jeg ikke selv trives i eller om vi skal prøve at se om vi kan gøre det hver for sig? Håber nogle andre måske vil dele deres oplevelser med ligne eller har nogle gode råd.

12-07-2021
AnneL2705
AnneL2705
Graviditetsuge 38

Jeg har lige fået en ny som er 2 måneder gammel nu. En lille pige. Min ‘kæreste’ tager også sit arbejde mere seriøst udover han stresser over at han vil arbejde endnu mere for at den lille ikke skal mangle noget. Fordi han er så udkørt skaber han så dårlig stemning og bidrager med ingenting andet end penge - en gang i mellem kan han godt, men ellers så er det meste stress.

Det at få et barn går absolut ikke ting nemmere, så hvis du allerede nu ved hvordan han er, eller er utilfreds med noget må du ikke blive overrasket at det ikke ændres selvom i får er barn.

19-07-2021
Nybegynder4
Nybegynder4
Baby på 4 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...