Baby skriger om aftenen

Hej med jer. Vi har en nu 4 uger gammel pige, som bare skriger helt vildt om aftenen, selvom hun har fået mad, tør ble osv. Er der nogle der også oplever det? Det er så frustrerende og hårdt og vi/jeg føler mig meget alene om det, da alle mine veninders baby slet ikke er sådan og bare trives:(

24-07-2021
Sabiju
Sabiju
Baby på 13 måneder

Hej,
Det er helt normalt. Vi prøvede det også med vores søn i en lang periode. Jeg synes, det hjalp, da vi begyndte at dæmpe belysningen og minimere alle sanseindtryk. Dernæst kan du overveje at købe en pilates/fitnessbold og roligt sidde og hoppe lidt med ham, det hjalp også for os. En slyngevugge med motor er også guld værd. Hvis du ikke har en, kan du købe en hos Moonboon og prøve den i en måned, hvis den ikke fungerer for dig, kan du sende den retur igen og få pengene tilbage.
Håber, at I finder det, der virker for jer
Kh Emilie

26-10-2021
Emilie92
Emilie92
Baby på 14 måneder

Hvordan gik det?

25-10-2021
Henr83
Henr83
Baby på 14 måneder

Vores pige skreg også rigtig meget i den alder - efter stor frustration fandt vi frem til at hun var overtræt - efter en dag med mange indtryk, blev det bare for meget om aftenen. Da vi begyndte at være opmærksomme på det og hjalp hende til at sove så snart hun begyndte at pive lidt - hjalp det straks.. Aner ikke om det kan være det samme hos jer, men måske værd at prøve 😊

05-08-2021
SigneMor
SigneMor
Barn på 1 år og 7 måneder

Min datter havde kolik i 4 mdr skreg hver aften i flere timer. Hun var låst fra fødsel i nakke/skulder og det hjalp en del da hun blev behandlet. Har du været til nogen behandler og tjekket for låsninger? Osteopat/kraniosakral eller kiropraktor?
Eller undersøgt refluks?

01-08-2021
MamaJK
MamaJK
Baby på 17 måneder

Prøv og se om din lille pige skal have mere mælk.
Det kan være hun ikke bliver mæt, jeg var nød til at supplere med modermælksr… og det hjalp.
Men pas på hvilken mælk du tilbyder hende, jeg brugte til at starte med( hjælp fra sundhedsplejerske ) Nan HA og det var slet ikke godt i 2-3 måneder var min pige ikke glad og havde hård mave og og slem lugt, læst mig frem til at det er mælken så skiftede selv til Nan sensilac og det var straks bedre.
Håber du finder ud af det:)

30-07-2021
Minbaby22
Minbaby22
Barn på 2 år og 1 måneder

Vi havde samme problem med vores dreng, og det viste sig, at han bare ikke fik nok mælk fra mig. Det er vist noget med, at man generelt har mindre mælk om aftenen, så det var derfor mere tydeligt der. Selvom jeg lige havde ammet ham, var han mere sulten og græd og græd. Da vi prøvede at supplere med modermælkserstatning, blev han hurtigt meget mere rolig. Så det kunne være en mulighed at prøve enten at øge mælkeproduktionen ved at amme oftere og/eller pumpe ud eller at supplere med MME.

29-07-2021
LouRa
LouRa

Hejsa

Og tak for svar og gode råd. Vi har prøvet det hele!
Hun får d dråber med mælkesyrebaktetier, så det burde ikke være det og det virker ikke til at hun har ondt i maven, det har hun nemlig lidt meget af i starten.
Måske er det det de kalder fozzy nights. Ville bare høre om der var andre der havde oplevet det.

27-07-2021
Sabiju
Sabiju
Baby på 13 måneder

Der er ingen babyer der er ens.

Det kan være din lille pige har det hårdt her i sommervarmen. Min dreng skiftes mellem at hænge ved brystet konstant, græde eller være helt kvæstet og bare sove dagen væk.

Det kan skyldes kolik, her må du spørge læge eller sundhedsplejerske.

Måske har din lille pige ondt i maven, hvad giver du af d-dråber?

Prøv evt. med en gåtur i barnevognen om aftenen.
Prøv evt. at tage al tøj af din pige så hun kun har ble på og pak hende så ind i et tæppe som en burrito og hold hende i dine arme til hun falder i søvn.

Hvis du er på facebook, så prøv at søge efter Momunity - der kan du være heldig at finde flere råd.

26-07-2021
Henr83
Henr83
Baby på 14 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...