Brunligt udflåd i længere tid

Hej Jeg vil høre om der er nogen er jer der har haft en lille smule brunligt udflåd hver dag i et par uger nu, men ingen smerter. Jeg er 6+4 henne og på ferie sydpå, så har ikke lige mulighed for at smutte forbi lægen. Når jeg googler kan jeg bare google mig frem til at det kan være helt normalt., men også starten på en abort?! Håber nogen har oplevet noget lign. Uden at det betød noget for baby?🙏🏻

26-07-2021
Iskvin
Iskvin
Graviditetsuge 16

Hej med dig.
Jeg er ikke ude på at gøre dig nervøs og vil starte med at sige at det kan være HELT normalt! 🌸
Dog vil jeg lige fortælle dig om min oplevelse, som endnu ikke er overstået.

Jeg begyndte at have brunt udflåd/bløde lidt brunt, 4 dage efter jeg skulle ha haft min menstruation for 2 uger siden. Jeg tog en graviditetstest (vidste ikke jeg var gravid) og den var svag positiv.
Mandag ringer jeg til lægen og får tid om torsdagen til blodprøve.
Tirsdag vågner jeg op og har blødt i sengen. Og får en akut tid hos lægen. Han sætter mig til at være 5+4 og sender mig videre til akut gynækologisk klinik på Hvidovre hospital. Jeg kommer der ud og de undersøger mig indvendigt og kan desværre ikke se liv NOGEN steder i livmoderen.
Jeg er ny i udredning for en evt GUL, og får mål hcg niveau, som desværre står stille lige pt.

Så min erfaring siger mig, at man skal tage brunt blod/pletblødninger/udflåd seriøst og jeg ville få en tid hos lægen når du kan.
Håber det bedste for dig og igen; jeg ved der også findes positive historier ❤️

27-07-2021
Maaaybaay
Maaaybaay
Graviditetsuge 16
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...