Nan supreme Vs nan ha

Jeg supplere op med modermælkserstatning til min pige. Hun får pt nan supreme(hun kan ikke tåle nan pro eller baby&me). Jeg har ikke afprøvet nan ha men ville høre hvad forskellen egentlig er. Det er lidt langt for mig at skulle køre i Føtex hver måned hvori mod Rema ligger tættere på hvor de sælger nan ha.

19-09-2021
Christina90
Christina90
Baby på 6 måneder

Jeg tænker også at fortsætte med den som virker. Jeg må bare få manden til at køre forbi Føtex og købe eller ja som du skriver købe flere pakker samtidig 😊

25-09-2021
Christina90
Christina90
Baby på 6 måneder

Nan Ha er specielt beregnet til raske børn med risiko for at udvikle allergi mod mælkeprotein. Man har spaltet/ nedbrudt proteinerne for at reducere de fleste allergifremkaldende stoffer i mælken.

Personligt vil jeg råde dig til at fortsætte med at bruge den Mme, du i forvejen bruger hvis dit barn fungerer på det, da du giver udtryk for at dit barns marve er sart. Det er små babyers maver hvis bare generelt så tænker heller ikke at de har gavn af hvis man skifter Mme i tide og utide.
Er der ikke mulighed for at du kan købe flere pakker af gangen? De kan jo som regel holde sig langt over et år så længe emballagen ikke er brudt😊
Ellers så har man også mulighed for at forhøre sig i dagligvarebutikkerne om de vil bestille varerne hjem til en 🙂 Håber du finder en løsning.

21-09-2021
N1993
N1993
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...