Inflationen - Hvordan sparer man?

Hej alle. Jeg har for nylig født min fantastiske dreng, men med inflationen, og et nyt arbejde som kassemedarbejder hos https://nordictryk.dk og uden økonomisk støtte fra barnets mor, så er jeg er rimelig presset økonomisk. Hvad gør man her i inflationen? Har i nogle sparetips i forhold til nogle af de ting man skal købe til sin førstefødte baby?

12-04-2022
Familien_Hansen
Familien_Hansen
Baby på 8 måneder

Det vil altid være fordelagtigt fast at undersøge muligheder for ting på tilbud i diverse dagligevarebutikker. På den måde vil du kunne se hvad der rykker sig og hvor du kan finde et godt tilbud :)
Selvfølgelig også sørge for ikke at bruge for mange "dumme" penge på ting, som man reelt set ikke har behov for. Af egen erfaring kan dette godt være lidt besværligt, men hvorom alting er, er der virkelig penge at spare, hvis man kan holde lidt igen.

Vh. Lotte
https://www.facemedia.dk/

28-11-2022
Kalotlotte
Kalotlotte

Den bedste måde at spare penge på i perioder med inflation er at holde dine udgifter lave og investere i aktiver, der vil bevare eller stige i værdi over tid. En mulighed er at finde et godt tilbud på el og gas ved at tjekke https://billigt-elselskab.dk/. Dette vil hjælpe dig med at holde dine omkostninger nede og give dig mulighed for at sætte flere penge i besparelser. Derudover kan valg af en investering som aktier eller ejendom, der har en historie med at vokse i værdi, hjælpe dig med at undgå perioder med inflation. Ved at holde dine udgifter lave og investere fornuftigt, kan du beskytte dig selv mod de negative effekter af inflation på din økonomi.

28-11-2022
AbellonaBissen
AbellonaBissen
Planlægger

Jeg sparede et ton på at lave grøden selv til baby istedet for at købe de det færdigpakker. Derudover handler jeg stort set alt til børnene i børneloppen/loppekids/Reshopper eller markedsplace. De vokser alligevel ud af det lige omlidt. Desværre var jeg så uheldig at min amning gik i vasken så jeg har brugt en formue på MME 😟 det er noget jeg vil kæmpe mere for at kunne ved næste barn.
Hvad angår bleer så handler det om at købe store mængder ad gangen når tilbuddene er der. (Avis-jagt)

14-09-2022
UmmMeena
UmmMeena
Baby på 16 måneder

Der er et par måder at håndtere inflation på: For eksempel kan du tage samkørsel eller tage offentlig transport i stedet for at køre bil, eller lave mad derhjemme i stedet for at spise ude. Uanset hvilke strategier du vælger, skal du sørge for, at du er fortrolig med dem, og at de passer ind i din overordnede økonomiske plan.

Ebba
-https://navibanker.com/dk/

09-08-2022
Ebbajensen
Ebbajensen

Man kan købe tøj og legetøj til baby hos mødrehjælpen, det er billigt og så støtter man samtidig et godt formål.

Sig ja tak, hvis folk tilbyder dig at arve. Et tip, man kan aldrig få for mange stofbleer, babydyner, dyne-pudebetræk, lagner og tisselagner.

Når baby får rigtig mad, kan man lave det selv - jeg foreslår at du starter med grøntsagsmos, det er lettere for babys tarme at håndtere.

21-05-2022
Henr83
Henr83
Baby på 17 måneder

Ved ikke hvor du arbejder eller bor henne, men i København kan man altså spare nogle penge på at bruge appen Gorillas til at bestille dagligvarer (der er også babymad). Man kan bruge en rabatkode og spare ca. 100-120 kr. på første ordre. Jeg fandt en rabatkode her: https://gorillasrabatkode.dk/

18-05-2022
KristianLarsen
KristianLarsen

Denne kommentar er blevet slettet af forfatteren.

18-05-2022
KristianLarsen
KristianLarsen

Hvis du googler gratis baby pakker så er der en del butikker der giver nogle pakker væk. F.eks Rema 1000, Lidl og Føtex. Der er blandt andet bleer og lidt forskelligt andet gense ting til opstart. Babytøj kan købes billigt brugt og i de første mange størrelser kan det typisk ikke ses at de har været brugt. Ellers har de bodyer i Føtex til 10 kr pr styk lige pt. I de små størrelser behøver man ikke særlig mange sæt da de alligevel vokser ud af dem så hurtigt så køb kun nogle få af hver størrelse.

16-04-2022
Christina90
Christina90
Baby på 17 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...