Enlig far

Hejsa! Nu er sagen den at jeg er enlig far 24/7 365 til min datter på 14 måneder, og har været det de sidste 10 måneder. Jeg har fuldtidsjob og min datter fuldtid i vuggestuen.. Vi kommer hjem klokken 16.00 hver dag, også føler jeg bare dagen er gået, kl 18.30-19.00 er det tid til at putte og føler bare vi intet når sammen :( Aftensmad er en by i Rusland, det er typisk rugbrød med grøntsager mm, da jeg ikke kan få lov til at lave mad da hun så bare gerne vil op og med en pige på 11 kg, kan jeg ikke stå i køkkenet og bære på hende samtidig med jeg laver varm Aftensmad/normal Aftensmad, hun bliver foretaget godt af i vuggestuen med varmt mad til frokost. Og får jeg den tanke at vi skal lave lidt mad, så går hun helt amok når hun siger mad og ikke kan få noget med det samme, så at vente 15 min eller mere på mad er umuligt😅 Hva gør i andre enlige angående Aftensmad, samt at være social, for synes hele vores sociale liv er lukket ned da der simpelthen ikke er nok vågne timer i døgnet 🙈

15-09-2022
Jarnvig
Jarnvig
Baby på 16 måneder

Hej Jarnvig

Tak for dit indlæg, jeg står lidt i samme dilemma/situation og jeg sætter pris på at høre at der er andre end jeg. Jeg har også et fuldtidsjob som kræver meget af min tid, hvor jeg endda er selvstændig erhvervsdrivende udlejer af varevogne på https://lejvarebil.dk - og det skal siges at det tager utroligt meget af min tid.

Har skrevet nogle tips til dig, vi selv gør brug af

Aftensmad: Madplanlægning og indkøbslister er altså bare vejen frem. På engelsk hedder det et meal prep, og en hurtig Youtube søgning og så er der altså bare tusindevis af videoer, der guider til måltider man kan lave der kan strække sig over en uge! Det betyder at jeg bare sætter hele Søndagens aften af til madlavning, men sparer da 30 minutter hver dag ca.

Social: Naturen er det bedste område at være social med et barn ifølge mig. Jeg holder meget af at gå ture, også selvom det er nogle kilo der skal bæres præcis som i dit tilfælde. Tilgengæld trætter det jo altid børn helt gevaldigt, og giver en dejlig ro.

20-09-2022
Rasmuslindegaard
Rasmuslindegaard
Planlægger
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...