Baby startpakker

Er der nogle der har nogle gode startpakker ideer for efter min datter blev født i 2018 er der sket meget. Vil gerne høre om i har nogle gode ideer eller forslag. Mvh maj

13-10-2022
Majly
Majly
Baby på 2 måneder

Du kan også overveje at læse det indlæg som snotbuster.dk har lavet. De har samlet en liste over alle aktive babypakker på nettet samt enkelte fysiske. Jeg må ikke dele et link her, men den er i bunden af deres webshop - brugte den selv.

27-03-2023
linemjensen
linemjensen
Baby på 7 måneder

Hej Maj,

Tillykke med din nye datter! Her er nogle forslag til startpakker, du kan overveje at give din datter:

Udviklingslegetøj: Legetøj som klodser, bøger, aktivitetstavler og -bøger kan hjælpe med at fremme din datters motoriske færdigheder og sprogudvikling.

Sikkerhedsudstyr: En babyalarm, en seng med sidesikring og sikre møbler er vigtige for at sikre din datters sikkerhed i hjemmet.

Børnetøj: Komfortable tøj, bløde sutter og hatte kan hjælpe med at holde din datter varm og behagelig.

Ammestøtte: Bøjler til amning, brystpumper og lanolin kan være nyttige for at hjælpe dig med at fodre din datter.

Babypleje: Milde babyprodukter til badeværelset, som babyolie, shampoo og sæbe, kan hjælpe med at tage sig af din datters bløde hud.

Transport: En barnevogn, en bæresele eller en autostol kan hjælpe dig med at transportere din datter rundt sikkert og komfortabelt.

Opbevaring: Opbevaringskasser, hylder og regnskabsbøger kan hjælpe med at holde dit hjem organiseret og opretholde en smidig babyomsorgsroutine.

Disse er bare nogle af de ting, du kan overveje at få i en startpakke til din datter. Det afhænger af dine personlige præferencer og behov, hvad der vil være mest brugbart for dig og din familie.


De bedste hilsner,
Saxo fra https://handyhand.dk/

02-02-2023
SimonM751
SimonM751

En babystartpakke indeholder typisk bleer, servietter, et puslepude, et modtagetæppe, støvletter og en onesie. Det kan også omfatte formel og flasker.

Borresen/ https://techtilalle.dk/

24-10-2022
Borresen
Borresen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...