Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

årrrhh stopper det ikk snart?

underskylder li på forhånd mit sureopstød! - men er simpelthen så træt af at mine forældre ikk kan enes, kort fortalt de blev skilt da jeg var omkring 3-4år og har siden svinet hinanden til på kryds og tværs, selv nu hvor der er kommet børnebørn kan de stadig ikk enes, det er en kamp ved fødselsdage,jul barndåb m.m at skulle få dem overtalt til at være i samme lokale sammen. skal dog lige sige at min mor har børn med andre mænd osse og det er KUN min far hun ikk kan man og sviner til. hendes motto plejer at hedde, hvis jeg ser han gå ude en mørk aften kører jeg han ned!!! Altså for fanden, (undskyld mit franske men mindre kan ikk gøre det) blir de ikk snart voksne, dog er min far ikk så slem. som han selv siger jeg hilser på hende og sir farvel igen.. men ville nu bare ønske at landet lå lidt anderledes, at de tænkte på de tre børn(os) de har sammen og vores børn.. men nej.. tak fordi du læste med trængte til at komme ud med det.

18-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

jeps så længe jeg kan huske har de været sådan, nu mest min mor der er slemmest.

dog opfører de sig "okai" til festerne men de sidder så også i hver sin egen. og kigger slet ikk på hinanden min søster er begyndt på at holde fest for dem begge bare hver for sig. for at man ikk føler at man støder nogle.

 

så jo det er s..... træls.. at voksne mennesker ikk kan lægge strids øksen bagsig og opfører sig og tiltale hinanden pænt, i stedet for altid at finde hinandens fejl.

19-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Nej hvor er de tarvelige!

Har de været så strenge altid? Også da du var barn? - Stakkels dig!

Altså - hvis mine forældre var sådan, ville jeg slet ikke invitere dem. Når de så ikke kom med til barnebarnets fødselsdag og spurgte hvorfor, så kunne de få mit ærlige svar: at det er fødselsdagsbarnet der er i fokus, ikke bedsteforældrenes interne stridigheder. Kan de ikke opføre sig ordentligt, kan de bliver væk.

Det betyder selvfølgelig ikke at de ikke skal se børnebørnene. De skal bare ikke have lov til at ødelægge fødselsdage osv. med deres dårlige humør.

19-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...