Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvornår begyndt jeres små poder at gå?

ja sad lige og tænkte på i dag at tøsen godt snart måtte tage et skridt mere, men efter hun væltede første gang for ca 2 mdr siden har hun ikk være ret glad for at stå uden at holde ved noget. har en nevø som begyndte at gå 2 dage efter han 1års, og en niece som begyndte ved 10-11mdr alderen. så hvornår begyndte jeres at gå selv uden støtte?

19-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Hej..

Min datter var 9,5 mdr da hun tog de første 5-6 skridt selv(1mdr efter hun begyndte at kravle) og hun var 10 mdr da hun vræltede rundt i hele huset.

25-01-2012
LouiseP1
LouiseP1

det tror jeg faktisk du har så evigt ret i, N gik os op af alle ting da hun var 8½ md. og gør det endnu og skubber dem, dog gir hun ikk slip endnu.

22-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Min store gik selv da hun var 13½ måned gammel.

Egentlig gik hun vel fra ca. 8 mdr., hvis man regner med at hun holdt fast i bord, reol, osv. Men det var altså meget længe efter at hun gav slip. Og selv om hun kunne gå i den alder, så foretrak hun i meget lang tid at kravle.

Jeg tror at hun måske har været for god til at kravle, en teknik hun mestrede til bravour fra hun var knap 6 mdr. gammel. Så jeg tror simpelthen ikke hun har kunnet se fordele ved at gå, før hun var i en høj alder.

De skal jo også være motiverede :-)

22-12-2011
Madam_Mundus
Madam_Mundus

jamen det vil jeg glæde mig til ;) selvom jeg syntes hun har gået sådan længe nu hehe

19-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

hun er 11 mdr den 27/12. ja hun har en dukkevogn hun går med og mange gange går hun kun med en arm men der der med at slippe det er hun ikk meget for. ved hun havde en grimt fald i dp første dag hun var det. og det er faktisk siden der hun har virker lidt usikker på helheden i at gå

19-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen

Hold da op, ja så kan jeg godt se hun har travlt ;) ej det skal nok komme forhåbelig ;)

19-12-2011
rkastrupsen
rkastrupsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...